Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:51

3
تیر
پرسش و پاسخ آشپــزی

پرسش و پاسخ آشپــزی

منظور از وارد كردن شوك به برنج چيست؟...

منظور از وارد كردن شوك به برنج چیست؟

زمانیكه برنج در حال جوشیدن روی حرارت تند می‌‌باشد، كمی آب سرد درون قابلمه‌ی برنج در حال جوش بریزید، تا یك لحظه از جوش بیفتد. این كار باعث قد كشیدن برنج می‌شود كه به آن شوك دادن می‌گویند.

 

سركه‌ یا روغن زیتون طعم‌دار چیست؟

سركه یا روغن زیتونی كه درون شیشه‌ی حاوی آن‌ها سبزی معطر و یا ادویه می‌ریزند تا مزه‌دار شوند و در تولید سس‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

بــــرای نگـــــه‌داری گوجه‌فرنگی خشـــك چگونه عمل كنیم تا رنگ آن حفظ شود؟

بهترین عمل در نگه‌داری گوجه‌فرنگی خشك ریختن و غوطه‌ور كردن آن در شیشه حاوی روغن زیتون و نگه‌داری آن در یخچال می‌باشد.

 

علت وارفتن فلافل در زمان سرخ كردن چیست؟

قبل از هر چیز باید بدانید كه فلافل را از نخود خام تهیه می‌كنند. دوم اینكه باید روغنی كه درون آن فلافل را سرخ می‌كنید كاملاً ‌داغ باشد.

 

چگونه می‌توان گوشت گوساله را برای مصرف ترد كرد؟

مخلوطی از سركه و روغن زیتون را روی تمام قسمت‌های گوشت بمالید، رویش را بپوشانید و دو ساعت در یخچال نگه دارید.

 

چگونه عمل كنم تا در هنگام پخت ماهی در فر، پوست ماهی به سینی فر نچسبد؟

بهتر است ماهی را روی صفحه‌ی سلیكونی یا سینی تفلون بپزید. یا سینی را چرب كرده و قدری آرد سمولینا یا آرد سوخاری درشت روی سینی بپاشید.

 

آیا استیك را می‌شود درون مایكروویو پخت؟

خیر. ما برای پخت استیك نیاز به حرارت اولیه‌ی بالا داریم و تا‌به‌ی چدنی، كه باید حتماً قبل از پخت استیك كاملا داغ باشد وگرنه گوشت آب می‌اندازد.

 

آیا چلو را می‌توانیم چند روز در یخچال نگه‌داریم؟

برنج آبكش شده را كه دم نكرده باشید، حداكثر 5-6 روز می‌توان نگه داشت. ولی برنج دم كشیده بعد از 48 ساعت بهتر است مورد استفاده قرار نگیرد.

 

علت اینكه كباب كوبیده هنگام پخت در منزل روی سیخ نمی‌ماند و روی آتش می‌افتد چیست؟

برای كباب كوبیده از تفاله‌ی پیاز (پیاز آبگرفته) باید استفاده كنید و گوشت هم مخلوطی از گوسفند و گوساله باشد و بسیار هم ورز داده شود. به این ترتیب كباب كوبیده نمی‌ریزد.

 

چگونه می‌توانیم خیارشور فوری تهیه كنیم؟

خیار مخصوص شور را به همراه نمك، سركه، آب، سیر و ترخون در شیشه‌ی مناسبی بریزید و به طریقه‌ی بن‌ماری (حرارت غیر مستقیم) به مدت 20 دقیقه بپزید. خیارشور را پس از خنك شدن در یخچال قرار دهید.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 940 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز