Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:45

3
تیر
رول مرغ مراكشی

رول مرغ مراكشی

طرز تهیه رول مرغ مراكشی

رول مرغ مراكشی

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

 

مرغ پخته ..................................................750 گرم

روغن زیتون................................................2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده  ............................................1 عدد درشت

سیر رنده كرده...........................................2 حبه

چوب دارچین ............................................1 تكه

پوست لیمو‌ی رنده كرده..............................1 قاشق چایخوری

پودر كاری.................................................1 قاشق چایخوری

پودر زنجفیل .............................................1 قاشق چایخوری

زیتون بدون هسته، خرد كرده .....................50 گرم

آب مرغ.................................................100 میلی‌لیتر

نمك و فلفل...........................................از هر كدام 1 قاشق چایخوری

آبلیمو...................................................1 قاشق سوپخوری

پودر دارچین..........................................یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر شكر .............................................1 قاشق چایخوری

بادام بدون پوست، برشته و خرد كرده........2 قاشق سوپخوری

خمیر یوفكا ..........................................8 ورق

كره‌ی آبكرده........................................35 گرم

تخم‌مرغ همزده......................................1 عدد

گشنیز خرد كرده....................................2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

 

مرغ‌های پخته را مكعبی خرد كنید. فر را با دمای 175 درجه‌ی سانتیگراد روشن كنید. سینی فر را چرب كنید و كنار بگذارید. حالا در ‌تابه‌ی مناسبی روغن زیتون بریزید تا داغ شود. سپس پیاز را در آن بریزید و 5 دقیقه تفت دهید تا سبك شود. سپس سیر، چوب دارچین، پوست لیمو، مرغ، پودر كاری و زنجفیل را درون پیاز بریزید و 2 - 3 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید. اینك زیتون، آب مرغ، نمك، فلفل و آبلیمو را اضافه كنید و با حرارت بالا بپزید. سپس حرارت را كم كنید.

در تابه را بگذارید و 10 دقیقه صبر كنید. بعد از این مدت در تابه را بردارید و تا زمانیكه آب آن تبخیر شود به پختن ادامه دهید. سپس از روی حرارت بردارید تا سرد شود. پودر دارچین، پودر شكر و بادام‌ را داخل آسیاب نرم كنید، روی سطح صافی یك ورق خمیر یوفكا بگذارید.

سپس روی آن قلم‌مو با كره‌ی آبكرده بمالید. از مواد بادام و دارچین كمی روی آن بپاشید و لایه‌ی دیگری از خمیر روی آن بگذارید. و روی خمیر دوم باز هم كره بمالید. اینك تخم‌مرغ و گشنیز را با تركیب مرغ سرد شده مخلوط كنید. حالا هر بار 1 قاشق سوپخوری از مواد روی خمیر بگذارید. خمیر را به هر شكلی كه دوست دارید بپیچید. روی آن را با زرده‌ی تخم‌مرغ زرین كنید و در فر گرم شده به مدت 20 دقیقه یا تا زمانیكه روی آن طلائی رنگ شود بپزید.

یادآوری: چوب دارچین را قبل از مصرف از درون مواد خارج كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، رول مرغ مراكشی تعداد بازديد: 552 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز