Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:40

3
تیر
املت گوجه‌فرنگی

املت گوجه‌فرنگی

طرز تهیه املت گوجه‌فرنگی

املت گوجه‌فرنگی

 

 

مواد لازم برای4  نفر

 

گوجه‌فرنگی سالم و رسیده.....................750 گرم

آب......................................................80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

كره.....................................................100 گرم

فلفل سبز تند، خرد كرده .......................1 عدد

نمك و فلفل سیاه................................به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده....................................8 عدد

 

روش تهیه

 

گوجه‌فرنگی‌ها را بشوئید و هر كدام را با چاقو، دو قسمت كنید و در تابه‌ی مناسبی بریزید. آن‌گاه تابه را روی حرارت متوسط اجاق قرار دهید، آب را بیفزائید و در تابه را بگذارید تا گوجه‌فرنگی‌ها بپزند. حالا در تابه را بردارید و به كمك چنگال، پوست گوجه‌فرنگی‌ها را جدا كنید. سپس با پشت چنگال گوجه‌فرنگی‌ها را له كنید و كره، فلفل سبز، نمك و فلفل سیاه را به آن بیفزائید. اینك گوجه‌فرنگی را 15 دقیقه‌ی دیگر، بپزید تا آبش كاملا كشیده شود. اكنون تخم‌مرغ‌ها را اضافه كنید و املت را به سرعت هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها بپزد. آن‌گاه املت را در ظرف مناسبی بكشید و اندكی فلفل سیاه رویش بپاشید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید دو قاشق سوپخوری پیازداغ به املت بیفزائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، املت گوجه‌فرنگی تعداد بازديد: 438 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز