Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:00

3
تیر
كنلونی مرغ و اسفناج

كنلونی مرغ و اسفناج

طرز تهیه كنلونی مرغ و اسفناج

كنلونی مرغ و اسفناج

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

 

كنلونی ..............................................6 عدد

فیله‌ی مرغ خرد كرده ...........................3 عدد

نمك و فلفل.......................................به میزان لازم

قارچ خرد كرده...................................200 گرم

اسفناج پخته و خرد كرده ....................50 گرم

بلوچیز  ..........................................100 گرم

سس گوجه‌فرنگی...........................250 گرم

پنیر موزارلای رنده كرده ....................100 گرم

 

روش تهیه

 

در ظرف مناسبی آب و نمك بریزید و آن را درون مایكروویو قرار دهید. آن‌گاه مایكروویو را با قدرت 100درصد یا 900 وات روشن كنید و 5 دقیقه، ‌آب را بجوشانید. سپس كنلونی‌ها را در آب جوش قرار دهید و 3 دقیقه در مایكروویو بپزید. حالا كنلونی‌ها را در صافی بریزید و رویش آب ولرم بدهید. اكنون روی فیله‌های مرغ، نمك و فلفل بپاشید و همراه با قارچ در ظرف چربكرده و مناسب مایكروویو بریزید. سپس آن را در مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات قرار دهید و 8 دقیقه، مرغ و قارچ را بپزید. اینك ظرف را از دستگاه بیرون آورید و با اسفناج و پنیر مخلوط نمائید. آن‌گاه كنلونی‌ها را با این مخلوط پر كنید. حالا نیمی از سس گوجه‌فرنگی را در ظرف مناسبی بریزید، كنلونی‌های پر كرده را رویش بچینید و روی كنلونی‌ها را با سس گوجه‌فرنگی باقیمانده بپوشانید. پنیر موزارلا را رویش بپاشید و در مایكروویو قرار دهید. حالا كنلونی را با پخت تركیبی مایكروویو و گریل، به مدت 8 -10 دقیقه، بپزید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كنلونی مرغ و اسفناج تعداد بازديد: 491 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز