Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:35

3
تیر
سوپ ماست تركيه‌ای

سوپ ماست تركيه‌ای

طرز تهیه سوپ ماست تركيه‌ای

سوپ ماست تركيه‌ای

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

نخود آبگوشتی........................................50 گرم

روغن زیتون............................................1 قاشق سوپخوری

گوشت چرخكرده ...................................100 گرم

برنج....................................................30 گرم

نمك و فلفل ........................................به میزان لازم

آب گوشت..........................................1‌لیتر (4 پیمانه)

فلفل سیاه آسیاب كرده .......................به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس ماست:

ماست چكیده................................300 گرم

آرد.............................................1 قاشق سوپخوری

تخم‌‌مرغ.....................................1 عدد

 

مواد لازم رویه

روغن زیتون ...........................3 قاشق سوپخوری

نعنا خشك ...........................یك دوم قاشق چایخوری

پاپریكا.................................یك دوم قاشق چایخوری

 

روش تهیه

 

نخود را از شب قبل بخیسانید و بپزید. آن‌گاه روغن زیتون را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس گوشت را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید تا طلائی رنگ شود. حالا 400 میلی‌لیتر آب را همراه با نخود پخته، درون گوشت بریزید و 5-10 دقیقه بجوشانید. اكنون برنج را بشوئید و درون سوپ بریزید و به اندازه‌ی لازم نمك و فلفل به آن بیفزائید. پس از ده دقیقه، سس ماست و آب گوشت را درون سوپ بریزید و 5 دقیقه‌ی دیگر آن را بپزید و پیوسته سوپ را هم بزنید تا غلیظ شود. اكنون سوپ را برای پذیرائی در سوپخوری بكشید و با مواد رویه و پاپریكا بیارائید.

روش تهیه‌ی سس ماست: ماست را در ظرف مناسبی بریزید و آن‌گاه آرد را كم‌كم به آن بیفزائید و پیوسته با همزن دستی هم بزنید. حالا تخم‌مرغ را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود. اینك مقداری از آب‌گوشت و آب نخود را كم‌كم بیفزائید و هم بزنید. سپس سس را روی حرارت ملایم قرار دهید و 10 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.

روش تهیه‌ی مواد رویه: روغن زیتون را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت گرم كنید. آ‌ن‌گاه نعنا را بیفزائید و اندكی تفت دهید. سپس نعناداغ را از روی حرارت بردارید و همچنان كه گرم است، مصرف است.

یادآوری: پاپریكا همان پودر فلفل قرمز شیرین( فلفل دلمه‌ای قرمز) است.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، سوپ ماست تركيه‌ای تعداد بازديد: 580 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز