تيريت كوفته
مواد لازم برای 6-8 نفر
كره ......................................................30 گرم
روغن زیتون ............................................3 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده ..........................................1 عدد متوسط
گوشت مغز ران خرد كرده...........................1 كیلوگرم
بلغور......................................................500 گرم
تخممرغ..................................................3 عدد
آرد .........................................................100 گرم
نمك و فلفل.............................................به میزان لازم
نخود پخته .............................................300 گرم
سیر له كرده و تفت داده............................1 حبه
ماست..................................................500 میلیلیتر (2 پیمانه)
فلفل قرمز برای تزئین ............................به میزان لازم
روش تهیه
كره و روغن زیتون را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائیرنگ شود. سپس گوشت را بیفزائید و تفت دهید. حالا به میزان كافی آب در قابلمه بریزید و بگذارید گوشت بپزد. اینك بلغور را با آب گرم بخیسانید و در صافی بریزید تا آبش گرفته شود. آنگاه بلغور، تخممرغ، آرد، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید تا مایهی كوفته كاملا چسبنده و منسجم شود.
حالا در قابلمهی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. سپس هر بار به اندازهی یك قاشق سوپخوری از مایهی كوفته بردارید و به شكل توپ درآورید و در آب جوش بپزید. اكنون كوفتهها، نخود، نمك و فلفل را به گوشت پخته بیفزائید و بگذارید تیریت كوفته جا بیفتد. حال كوفته را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با سیر، ماست و فلفل بیارائید و میل كنید.