Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 13:32

3
تیر
خوراك مرغ در سس شير

خوراك مرغ در سس شير

طرز تهیه خوراك مرغ در سس شير

خوراك مرغ در سس شير

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

ران مرغ.....................................1 كیلوگرم

سیر ........................................5 حبه

هویج خلالی خرد كرده................1 عدد

پیاز خرد كرده ...........................1 عدد

كرفس درشت خرد كرده ............1 ساقه

برگ بو...................................3 عدد

نمك و فلفل............................به میزان لازم

شیر ...................................1 لیتر (4 پیمانه)

روغن زیتون..........................2 قاشق سوپخوری

آرد  ...................................1 قاشق سوپخوری

دانه‌ی فلفل سیاه .................به میزان لازم

برگ بو برای تزئین..............3-4 عدد

روغن زیتون (اضافی)............3 قاشق سوپخوری

پاپریكا..............................یك‌‌دوم قاشق چایخوری

 

روش تهیه

ران‌های مرغ را بشوئید و با هوله‌ی كاغذی آشپزخانه خشك كنید. آن‌گاه مرغ را در قابلمه‌ی مناسبی حاوی آب قرار دهید و روی حرارت اجاق بجوشانید. بعد آب را دور بریزید و 3 حبه از سیر، هویج، پیاز، كرفس، برگ‌بو، نمك و فلفل را درون قابلمه، روی مرغ بریزید. سپس به میزان كافی آب به آن بیفزائید و در قابلمه را ببندید تا مرغ بپزد. اكنون مرغ را از قابلمه درآورید و شیر و حبه‌های باقیمانده‌ی سیر را به آب مرغ بیفزائید و بجوشانید. در این میان، روغن زیتون را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید. اینك مخلوط آب مرغ و شیر را صاف كنید و آن را كم‌كم به آرد بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظی به دست آید. حالا مرغ را درون این سس بگذارید و چند دقیقه بجوشانید. اكنون مرغ را همراه با سس شیر، برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و آن را با پاپریكا، دانه‌های فلفل سیاه و برگ بو بیارائید.

یادآوری: برای تزئین خوراك؛ روغن زیتون اضافی را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت گرم كنید. پاپریكا را بیفزائید و اندكی تفت دهید. سپس آن را از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خوراك مرغ در سس شير تعداد بازديد: 567 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز