Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:00

3
تیر
دلمه اسفناج

دلمه اسفناج

طرز تهیه دلمه اسفناج

دلمه اسفناج

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

برگ اسفناج..........................................................5/1 كیلوگرم درشت

كره ....................................................................40 گرم

مواد لازم میانی:

كره......................................................................40 گرم

گوشت بره‌ی ریز خردكرده........................................200 گرم

بلغور گندم............................................................200 گرم

گوشت چرخكرده‌ی گوساله......................................100 گرم

پیاز ریز خرد كرده  ....................................................2 عدد

شوید خرد كرده........................................................4 قاشق چایخوری

نعنای ریز خرد كرده ..................................................4 قاشق چایخوری

جعفری خرد كرده......................................................4 قاشق چایخوری

گوجه‌فرنگی خرد كرده ...............................................3 عدد

پرك فلفل قرمز (یا پودر فلفل قرمز) ..............................یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل............................................................به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه‌ی سس ماست:

آرد.....................................................................1 قاشق چایخوری

زرده‌ی تخم‌مرغ....................................................1 عدد

ماست چكیده....................................................125 گرم

آبلیمو...............................................................1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

برگ‌های اسفناج را چند دقیقه در آب‌جوش قرار دهید تا نرم شوند. آن‌گاه برگ‌ها را با دقت در بشقاب تختی بگذارید و هر بار یك قاشق سوپخوری از مواد میانی، در وسط هر برگ بریزید و مانند سیگارت بپیچید. سپس كف تابه‌ی عمیقی را با برگ‌های اسفناج بپوشانید و رول‌های اسفناج را رویش بچینید. اینك كره و دو پیمانه (500 میلی‌‌لیتر) آب به آن بیفزائید و دلمه‌ی اسفناج را به مدت تقریبی 20 دقیقه، با حرارت ملایم بپزید. حال دلمه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با سس ماست و شوید بیارائید و میل كنید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. گوشت بره را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه قدری آب، رویش بریزید و بگذارید بپزد. در این میان بلغور را 10 دقیقه، در آب بخیسانید و در صافی بریزید. حالا گوشت چرخكرده‌ی گوساله، پیاز، سبزی معطر، گوجه‌فرنگی‌ها، پرك فلفل قرمز، بلغور، گوشت بره، نمك و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

روش تهیه‌ی سس ماست: مخلوط آرد، زرده‌ی تخم‌مرغ، ماست، آبلیمو و آب باقیمانده و صاف شده از پخت اسفناج را در تابه‌ی مناسبی بریزید. سپس آن را روی حرارت بجوشانید تا اندكی غلیظ شود.

برچسب ها: زندگی آنلاین، دلمه اسفناج، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 1011 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز