مرغ پلوی قالبی
مواد لازم برای 4 نفر
كره ........................................................150 گرم
فیلهی مرغ خلالی خردكرده ........................800 گرم
برنج ......................................................380 گرم
آب مرغ...................................................450 میلیلیتر
شكر .....................................................1 قاشق چایخوری
نمك .....................................................به میزان لازم
خمیر یوفكا ............................................200 گرم
بادام پوستكنده.....................................100 گرم
روغن زیتون............................................2 قاشق سوپخوری
زردهی تخممرغ همزده ............................1 عدد
روغن زیتون برای روی خمیر......................2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
50 گرم از كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. فیلهی مرغ را بیفزائید و تفت دهید. حالا 50 گرم دیگر از كره را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. برنج را بیفزائید و آن را 5 دقیقه، پیوسته هم بزنید تا شفاف و شیشهای شود.
آنگاه آب مرغ، شكر و نمك را روی برنج بریزید و 15دقیقه، بپزید. سپس قالبی را به گنجایش 1 لیتر با كره چرب كنید، باقیماندهی كره را آب كنید و روی خمیرهای یوفكا بمالید. حالا یكی از آنها را كنار بگذارید و باقیماندهی خمیرها را در قالب بچینید. به گونهای كه خمیر از لبهی قالب بالاتر قرار بگیرد.
اكنون بادام را در روغن زیتون تفت دهید و آن را همراه با برنج پخته و فیلههای مرغ، روی خمیر بچینید. اینك خمیر یوفكای باقیمانده را روی مواد قرار دهید و لبههای خمیر زیرین را رویش تا كنید.
حالا مخلوط زردهی تخممرغ و روغن زیتون را روی خمیر بمالید و پلو را به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، دم كنید. آنگاه پلو را از قالب در آورید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.