كباب علی نازيك
مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان كبابی .........................................4 عدد
سیر له كرده ............................................4 حبه
نمك و فلفل.............................................به میزان لازم
ماست سفت ..........................................4 قاشق سوپخوری
كره ........................................................50 گرم
پیاز ریز خرد كرده.......................................1 عدد
گوشت چرخكرده ......................................600 گرم
گوجهفرنگی پوست كنده و خرد كرده.............2 عدد
چیلی سبز خرد كرده ................................4 عدد
مواد لازم برای تهیهی سس:
كره ...................................................50 گرم
پاپریكا ...............................................1 قاشق چایخوری
پرك فلفل قرمز .....................................4 قاشق چایخوری (20 گرم)
روش تهیه
بادمجانهای كبابی را پوره كنید و در ظرف مناسبی بریزید. سیر، نمك، فلفل و ماست را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت، نمك و فلفل را بیفزائید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، تفت دهید. حالا گوجهفرنگی و چیلی را اضافه كنید و 10 دقیقهی دیگر، آن را بپزید. اكنون پورهی بادمجان و ماست را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید، مخلوط فراهم كردهی گوشت را بیفزائید و با گوجهفرنگی مینیاتوری، برگ نعنا و سس بیارائید .
روش تهیهی سس: كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه پاپریكا و پرك فلفل قرمز را بیفزائید و اندكی تفت دهید.