Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 اردیبهشت 1403 - 17:43

13
مرداد
ترتیلای سه رنگ

ترتیلای سه رنگ

برای تهیه ترتیلای فلفلی؛ دانه‌‌های فلفل را در آورید و ریز خرد كنید. آن‌گاه فیله‌های مرغ را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید.

سرور چاوشی

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

مواد لازم برای تهیه ترتیلای فلفلی

فلفل سبز شیرین                250 گرم

فیله مرغ خردكرده                200 گرم

پیاز خردكرده                       250 گرم

سیر له كرده                      2 حبه

سبزی معطر                      1 دسته

گوجه‌فرنگی پوست‌كنده       500 گرم

نمك و فلفل                      به میزان لازم

شكر                               2 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ                          8 عدد

روغن زیتون                     به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه ترتیلای سبزی

تخم‌مرغ                         6 عدد

جعفری خردكرده             1 دسته

تره خردكرده                   یك دوم دسته

ترخون خردكرده              2 شاخه

سیر                            2 حبه

روغن زیتون                  به میزان لازم

نمك و فلفل                 به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه ترتیلای پنیری

تخم‌مرغ                      6 عدد

شیر                          200 میلی‌لیتر

پنیر گودای رنده كرده    150 گرم

سیر                          1 حبه

فلفل قرمز                 یك‌دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون               به میزان لازم

نمك و فلفل              به میزان لازم

روش تهیه ترتیلای سه رنگ

 برای تهیه ترتیلای فلفلی؛ دانه‌‌های فلفل را در آورید و ریز خرد كنید. آن‌گاه فیله‌های مرغ را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. پیاز، سیر و فلفل را هم بیفزائید و تفت دهید. سپس دسته سبزی معطر را درون مخلوط مرغ بریزید و 15 دقیقه بپزید. حالا گوجه‌فرنگی‌ها، نمك، فلفل و شكر را اضافه كنید و بگذارید آب اضافیش كشیده شود. همینكه مایه ترتیلا خنك شد، دسته سبزی را از تابه در آورید. اینك تخم‌مرغ‌ها را قدری با چنگال هم بزنید. اندكی نمك و فلفل بیفزائید و آن را درون مایه ترتیلا بریزید. سپس روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق، گرم كنید.

مایه ترتیلا را بیفزائید و دو طرفش را برشته و سرخ كنید. برای آماده كردن دو طعم دیگر ترتیلا نیز، به همین ترتیب عمل كنید. همینكه ترتیلاها خنك شدند، آن‌ها را روی هم بچینید و به اندازه‌‌های دلخواه ببرید و با خلال دندان محكم كنید. ترتیلاها را تا هنگام مصرف در ظرف در دار نگه دارید!

یادآوری: در فراهم نمودن ترتیلای پنیری، تخم‌مرغ را با شیر مخلوط كنید و بعد به مایه بیفزائید.

 

برچسب ها: ترتیلای سه رنگ، ترتیلا، روش تهیه ترتیلای سه رنگ، مواد لازم ترتیلا، آموزش ترتیلا، آشپزی با فلفل تعداد بازديد: 634 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز