سرور چاوشی
مواد لازم برای 6 نفر
مواد لازم برای تهیه ترتیلای فلفلی
فلفل سبز شیرین 250 گرم
فیله مرغ خردكرده 200 گرم
پیاز خردكرده 250 گرم
سیر له كرده 2 حبه
سبزی معطر 1 دسته
گوجهفرنگی پوستكنده 500 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
شكر 2 قاشق چایخوری
تخممرغ 8 عدد
روغن زیتون به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه ترتیلای سبزی
تخممرغ 6 عدد
جعفری خردكرده 1 دسته
تره خردكرده یك دوم دسته
ترخون خردكرده 2 شاخه
سیر 2 حبه
روغن زیتون به میزان لازم
نمك و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه ترتیلای پنیری
تخممرغ 6 عدد
شیر 200 میلیلیتر
پنیر گودای رنده كرده 150 گرم
سیر 1 حبه
فلفل قرمز یكدوم قاشق چایخوری
روغن زیتون به میزان لازم
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه ترتیلای سه رنگ
برای تهیه ترتیلای فلفلی؛ دانههای فلفل را در آورید و ریز خرد كنید. آنگاه فیلههای مرغ را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. پیاز، سیر و فلفل را هم بیفزائید و تفت دهید. سپس دسته سبزی معطر را درون مخلوط مرغ بریزید و 15 دقیقه بپزید. حالا گوجهفرنگیها، نمك، فلفل و شكر را اضافه كنید و بگذارید آب اضافیش كشیده شود. همینكه مایه ترتیلا خنك شد، دسته سبزی را از تابه در آورید. اینك تخممرغها را قدری با چنگال هم بزنید. اندكی نمك و فلفل بیفزائید و آن را درون مایه ترتیلا بریزید. سپس روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق، گرم كنید.
مایه ترتیلا را بیفزائید و دو طرفش را برشته و سرخ كنید. برای آماده كردن دو طعم دیگر ترتیلا نیز، به همین ترتیب عمل كنید. همینكه ترتیلاها خنك شدند، آنها را روی هم بچینید و به اندازههای دلخواه ببرید و با خلال دندان محكم كنید. ترتیلاها را تا هنگام مصرف در ظرف در دار نگه دارید!
یادآوری: در فراهم نمودن ترتیلای پنیری، تخممرغ را با شیر مخلوط كنید و بعد به مایه بیفزائید.