Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 16:15

13
مرداد
تبوله‌ با میوه‌های خشك

تبوله‌ با میوه‌های خشك

بلغور را بپزید و در صافی بریزید. آن‌گاه نعنا، جعفری، قیسی، گردو، پیازچه و كشمش را به بلغور خنك شده بیفزائید. اندكی نمك، فلفل و جوز هندی به آن بزنید و مخلوط كنید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6نفر

بلغور مخصوص تبوله                    300 گرم

نعنای خرد كرده                          1 دسته

جعفری خرد كرده                       1 دسته

قیسی خرد كرده                       6 عدد

گردوی خرد كرده                       2 قاشق سوپخوری

پیازچه خرد كرده                       4 ساقه

كشمش                                 60 گرم

نمك و فلفل                            به میزان لازم

جوز هندی                              1 پینچ

آبلیمو                                    8 قاشق سوپخوری

روغن زیتون                           4 قاشق سوپخوری

روش تهیه تبوله‌ با میوه‌های خشك

بلغور را بپزید و در صافی بریزید. آن‌گاه نعنا، جعفری، قیسی، گردو، پیازچه و كشمش را به بلغور خنك شده بیفزائید. اندكی نمك، فلفل و جوز هندی به آن بزنید و مخلوط كنید. سپس آبلیمو و روغن زیتون را با هم مخلوط نمائید. و روی تبوله بریزید و هم بزنید.

 

برچسب ها: میوه های خشک، تبوله، تهیه تبوله، روش تهیه تبوله میوه، تبوله با میوه خشک، آموزش تبوله میوه های خشک تعداد بازديد: 536 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز