اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6نفر
بلغور مخصوص تبوله 300 گرم
نعنای خرد كرده 1 دسته
جعفری خرد كرده 1 دسته
قیسی خرد كرده 6 عدد
گردوی خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
پیازچه خرد كرده 4 ساقه
كشمش 60 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
جوز هندی 1 پینچ
آبلیمو 8 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
روش تهیه تبوله با میوههای خشك
بلغور را بپزید و در صافی بریزید. آنگاه نعنا، جعفری، قیسی، گردو، پیازچه و كشمش را به بلغور خنك شده بیفزائید. اندكی نمك، فلفل و جوز هندی به آن بزنید و مخلوط كنید. سپس آبلیمو و روغن زیتون را با هم مخلوط نمائید. و روی تبوله بریزید و هم بزنید.