پن كيك با سالامی
مواد لازم برای 6 نفر
آرد............................................100 گرم
نمك.........................................به میزان لازم
روغن زیتون ...............................2 قاشق سوپخوری
آب گازدار...................................250 میلیلیتر (1 پیمانه)
روغن مخصوص سرخكردنی .........1 قاشق سوپخوری
كره ........................................75 گرم
سالامی.................................250 گرم
روش تهیه
آرد، نمك، روغن زیتون و آب گازدار را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود. مراقب باشید، مایهی پنكیك را زیاد هم نزنید زیرا كشدار و نامطلوب خواهد شد! آن را یك شب در یخچال نگه دارید. سپس شش قسمت كنید و هر بار یك پنكیك در تابهی چربكرده بریزید و روی حرارت ملایم، بپزید. حالا روی هر پنكیك، اندكی كره بگذارید و یك برش سالامی رویشان قرار دهید و رول كنید. سپس رولهای پنكیك را به عرض تقریبی دو سانتیمتر ببرید، با خلال دندان محكم كنید و تا هنگام مصرف، در ظرف در دار نگه دارید.