ساندويچ استيك و سس اسفناج
مواد لازم برای 4 نفر
فیلهی گوساله (استیك).......................................4 تكهی 200 گرمی
فلفل................................................................به میزان لازم
روغن زیتون.......................................................4 قاشق سوپخوری
سویاسس.......................................................1قاشق سوپخوری
خامهی صبحانه................................................200 میلیلیتر
نعنای خرد كرده...............................................2 قاشق سوپخوری
نان فرانسوی یا نان دلخواهتان ..........................به میزان لازم
برگ نعنا برای تزئین .......................................به میزان لازم
اسفناج ......................................................1 دستهی كوچك
نمك دریا........................................................به میزان لازم
روش تهیه
استیك را در مخلوط فلفل، روغن زیتون و سویا سس بخوابانید و 2-3 ساعت در یخچال نگهدارید. استیكها را یكی یكی در تابهی چدنی، روی اجاق برشته كنید. حالا نیمی از مخلوط خامه و برگ نعنا را روی نان بمالید، برگهای اسفناج را رویش بچینید و استیك را روی آن بگذارید.
اكنون استیك را با برگهای نعنا، اسفناج، باقیماندهی سس خامه، نعنا و نمك دریا بیارائید.