Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:38

17
خرداد
ساندويچ استيك و سس اسفناج

ساندويچ استيك و سس اسفناج

طرز تهیه ساندويچ استيك و سس اسفناج

ساندويچ استيك و سس اسفناج

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

فیله‌ی گوساله (استیك).......................................4 تكه‌ی 200 گرمی

فلفل................................................................به میزان لازم

روغن زیتون.......................................................4 قاشق سوپخوری

سویاسس.......................................................1قاشق سوپخوری

خامه‌‌ی صبحانه................................................200 میلی‌لیتر

نعنای خرد كرده...............................................2 قاشق سوپخوری

نان فرانسوی یا نان دلخواهتان ..........................به میزان لازم

برگ نعنا برای تزئین .......................................به میزان لازم

اسفناج ......................................................1 دسته‌ی كوچك

نمك دریا........................................................به میزان لازم

 

روش تهیه

استیك را در مخلوط فلفل، روغن زیتون و سویا سس بخوابانید و 2-3 ساعت در یخچال نگه‌‌دارید. استیك‌ها را یكی یكی در تابه‌ی چدنی، روی اجاق برشته كنید. حالا نیمی از مخلوط خامه و برگ نعنا را روی نان بمالید، برگ‌های اسفناج را رویش بچینید و استیك را روی آن بگذارید.

اكنون استیك را با برگ‌های نعنا، اسفناج، باقیمانده‌ی سس خامه، نعنا و نمك دریا بیارائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، ساندويچ استيك و سس اسفناج تعداد بازديد: 515 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز