سالاد ميگو با سس مايونز سبزی
مواد لازم برای 6 نفر
میگو ............................................24 عدد
كرفس خرد كرده.............................1 ساقه
زنجفیل رنده كرده ...........................1 قاشق سوپخوری
برگ بو..........................................1 عدد
آویشن..........................................یكدوم قاشق چایخوری
آبلیمو ..........................................2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل...................................به میزان لازم
سیبزمینی پخته...........................250 گرم
مواد لازم برای تهیهی سس مایونز سبزی:
زردهی تخممرغ .........................1 عدد
نمك و فلفل ...........................به میزان لازم
روغن هستهی انگور .................200 میلیلیتر
ترهی خرد كرده........................1 قاشق سوپخوری
ترخون خرد كرده ....................1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
میگوها را پاك كنید، بشوئید و روی هولهی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا رطوبتش گرفته شود. آنگاه یك لیتر آب در قابلمه بریزید و روی اجاق قرار دهید. كرفس، زنجفیل، برگ بو، آویشن، آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزائید و 30 دقیقه، بجوشانید. سپس محتویات درون قابلمه را صاف كنید و دوباره روی اجاق بگذارید. حالا میگوها را به آن بیفزائید و 2 دقیقه بپزید. اكنون میگوها را از قابلمه درآورید و بگذارید خنك شود. اینك میگوها، سیبزمینی و سس مایونز سبزی را در ظروف جداگانه بریزید و در سبد پیكنیك قرار دهید.
روش تهیهی سس مایونز سبزی: زردهی تخممرغ را در كاسهی مناسبی بریزید، اندكی نمك به آن بیفزائید و با همزن دستی هم بزنید تا غلیظ شود. آنگاه روغن را قطره قطره بیفزائید و هم بزنید تا سس غلیظی حاصل شود. اگر سس بیش از حد غلیظ بود، قدری آب و آبلیمو به آن بیفزائید تا طعم مطبوعتری داشته باشد، اكنون فلفل و سبزیهای معطر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.