لقمههای كرپ و مرغ
مواد لازم برای 6 نفر
فیلهی مرغ..............................................6 عدد درشت (450 گرم)
نمك و فلفل ............................................به میزان لازم
زنجفیل رنده كرده.....................................1 قاشق سوپخوری
زعفران حلكرده .......................................1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون ..........................................3 قاشق سوپخوری
كره ....................................................50 گرم
كرپ ....................................................6 ورق
پیاز قرمز حلقهای خردكرده .....................1 عدد درشت
گوجهفرنگی خشك خردكرده...................6 تكه
برگ نعنا برای تزئین.............................به میزان لازم
گوجهفرنگی مینیاتوری برای تزئین..........به میزان لازم
روش تهیه
فیلههای مرغ، نمك، فلفل، زنجفیل، زعفران و روغن زیتون را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. روی ظرف را بپوشانید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. آنگاه كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. فیلههای مرغ را بیفزائید و تفت دهید. سپس روی هر كرپ، قدری پیاز، فیلهی سرخكرده و گوجهفرنگی خشك بگذارید و آن را به شكل قیف بپیچید. حالا لقمهها را در كاغذ روغنی بپیچید و با برگهای نعنا و گوجهفرنگی مینیاتوری بیارائید.
یادآوری1: برای تهیهی كرپ، 2 عدد تخممرغ، یك دوم پیمانه (125 میلیلیتر) شیر، اندكی نمك، فلفل و 50 گرم آرد را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. روی كاسه را بپوشانید و نیم ساعت كنار بگذارید. آنگاه تابهی مناسب كرپ را روی اجاق بگذارید و قدری چرب كنید. سپس هر بار به اندازهی یك چهارم پیمانه از مایهی كرپ را در تابه بریزید و دو طرف آن را برشته كنید.
یادآوری2: قبل از مصرف گوجهفرنگیهای خشك، آنها را بشوئید و 10 دقیقه، در آب گرم بخیسانید. سپس گوجهفرنگیها را روی هولهی كاغذی آشپزخانه پهن كنید تا رطوبتش گرفته شود. حالا شیشهی در داری را استریل كنید و گوجهفرنگیها را در آن بریزید. اكنون شیشه را با روغن زیتون یا هر روغن مایع دیگری، پر كنید.