بهترین زمان برای افزودن پیاز به گوشت كباب كوبیده چه زمانی است.
ابتدا گوشت را از صفحهی درشت چرخگوشت رد كنید. آنگاه پیاز را همراه با قدری نمك به گوشت بیفزائید و این بار گوشت را از صفحه ریز چرخگوشت رد كنید. حالا مایهی كباب آماده است.
بهترین زمان افزودن رب انار به كباب ترش چه زمانی است.
بهتر است قبل از اینكه گوشت را به سیخ بكشید و روی آتش قرار دهید، آن را به رب انار آغشته كنید تا گوشت سفت نشود.
چگونه از بلغور در سالاد تبوله استفاده كنیم.
بهتر است بلغور را از شب قبل بخیسانید و هنگام مصرف در صافی بریزید تا آبش كاملاً كشیده شود.
فرق بین كباب بُناب و كباب كوبیده چیست.
گوشت كباب بناب یكبار از چرخگوشت رد میشود و سپس با پیاز خردكرده ساطوری میشود. ولی كباب كوبیده 2- 3 بار از چرخگوشت رد میشود و با پیاز رنده كرده و آبگرفته تركیب میشود.
برای اینكه چغندر به هنگام طبخ رنگ قرمز خود را حفظ كند چگونه عمل كنیم.
ساقه و ریشهی آن را جدا نكنید، فقط آن را بشوئید و بپزید. در اواخر پخت از آب در آورید، ساقه، ریشه و پوست آن را بگیرید و مجدداً در همان آب قرار دهید و آن را با چند قاشق شكر بپزید تا رنگ قرمزش حفظ شود.
در هنگام پخت كلم درسته چگونه عمل كنیم تا برگها به راحتی از هم جدا شوند.
ابتدا قسمت ریشهی كلم را به صورت مخروطی با چاقو جدا سازید. آنگاه قابلمهی بزرگی را تا نیمه آب بریزید. قدری نمك اضافه كنید و روی حرارت بجوشانید. سپس كلم درسته را از طرف ریشهی جدا كرده، در آب جوش قرار دهید. پس از نرم شدن برگها به راحتی جدا خواهد شد.
چگونه از كلم قرمز در سالاد استفاده كنیم.
آب را بهجوش آورید. كلم قرمز خلالی خردكرده را 8 دقیقه در آب بجوشانید، سپس در صافی بریزید تا خنك شود. حالا در كاسهی مناسبی بریزید، رویش سركه، شكر و كمی نمك بریزید و مخلوط كنید.
لطفا دستور تهیهی یك نوع ته دیگ مطلوب را بدهید.
یك سیبزمینی درشت را بشوئید، پوست بگیرید و با رندهی درشت رنده كنید. سپس در آن قدری نمك، زعفران و روغن بریزید، مخلوط كنید و كف قابلمهی نچسب به ضخامت نیم تا یك سانتیمتر پهن كنید. رویش را با برنج بپوشانید و 30 - 45 دقیقه برنج را دم كنید.
اگر میوهای نرسیده مانند كیوی، گلابی، هلو و حتی گوجهفرنگی داریم چگونه عمل كنیم تا برسد.
درون پاكت كاغذی مخصوص میوه چند سوراخ ایجاد كنید. میوهی نرسیده را به همراه 1 عدد سیب در آن قرار دهید و در پاكت را جمع كنید. میوه خیلی زود میرسد كه علت آن خارج شدن گاز اِتیلن از سیب میباشد.
اگر گوشت كبابی سفت بود چگونه آن را نرم كنیم.
بهتر است گوشت را در آب پیاز، سركه و روغن زیتون بخوابانید و حداقل 2 ساعت گوشت را با درپوش در یخچال نگه دارید.