Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:38

9
اردیبهشت
سالاد جوانه

سالاد جوانه

طرز تهیه سالاد جوانه

سالاد جوانه

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

جوانه‌ی شبدر .................................................100 گرم

كلم‌برگ بنفش خلالی خرد كرده.........................یك چهارم بوته

انبه‌ی خلالی خرد كرده ...................................300 گرم

توت‌فرنگی خرد كرده.......................................5 عدد

خیار خلالی خرد كرده.......................................1 عدد

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس سالاد:

 

سركه‌ی بالزامیك...............................1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون......................................1 قاشق سوپخوری

پودر سبزی خشك............................1 قاشق چایخوری

(ریحان، جعفری، گشنیز)

 

روش تهیه

 

جوانه‌ی شبدر را در كاسه‌ی مناسبی  بریزید، كلم‌ها را رویش بچینید و كنار بگذارید. آن‌گاه انبه، توت‌فرنگی‌ها و خیار را با هم مخلوط كنید و روی كلم‌ بریزید. حالا سس را به سالاد بیفزائید و میل كنید.

روش تهیه‌ی سس سالاد: سركه‌، روغن زیتون و سبزی خشك را با هم مخلوط كنید.

برچسب ها: سالاد جوانه، زندگی آنلاین، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 564 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز