لطفا روشی متفاوت برای مزهدار كردن ماهی قبل از سرخ كردن بگویید.
ماهی را فیله كنید و در شیر و پیاز خلالی خرد كرده به مدت 3 ساعت بخوابانید. سپس در آبكش بریزید، با نمك و فلفل مزهدار كنید، در آرد سوخاری بغلتانید و سرخ كنید.
چگونه عمل كنیم تا میگو در هنگام پخت شكل حلزونی بخود نگیرد.
پس از تمیز كردن با چاقوی تیز 4 برش در بند پشت میگو به عمق نیم سانتیمتر ایجاد كنید. میگو دیگر در هنگام پخت حلزونی شكل نمیشود.
برای آنكه بوی ماهی از دست زدوده شود از چه چیزی استفاده كنیم؟
بهتر است دستهای خود را با محلول سركه و آب و یا آب و نمك بشوئید.
چه كنیم تا میگو در هنگام پخت سفت نشود.
آب، نمك و 2 قاشق سوپخوری سركه را در قابلمهی مناسبی بریزید و بجوشانید، میگو را بیفزائید و 10 ثانیه صبر كنید. شعله را خاموش كنید و میگوها را در آبكش بریزید.
برای اینكه ماهی در هنگام پخت (آبپز) متلاشی نشود چگونه عمل كنیم؟
برای جلوگیری از این عمل بهتر است مقداری سركه و نمك در آبجوش بریزید و ماهی را در آن بپزید.
برای اینكه ماهی در هنگام سرخ كردن خرد نشود چگونه عمل كنیم.
بهتر است ابتدا قسمت بدون پوست را در روغن سرخ كنید، سپس قسمت پوست ماهی را سرخ كنید تا این اتفاق پیش نیابد.
اگر بخواهیم ماهی منجمد طعم تازگی و خوبی بخود بگیرد. چه دستورالعملی دارید.
فیلهی ماهی یخ زده را در شیر قرار دهید تا انجماد آن در شیر به آرامی باز شود و آنگاه خواهید دید كه مزهی یخزدگی را از ماهی میكشد و طعم دلپذیری به آن میبخشد.
برای اینكه هنگام تمیز كردن، ماهی از زیر دستمان سُر نخورد چگونه عمل كنیم؟
ابتدا كمی نمك روی تختهی كار بپاشید. سپس ماهی را روی آن قرار دهید و به راحتی آن را تمیز كنید.
راه تشخیص تازگی ماهی چیست؟
در ظرف مناسبی به میزان كافی آب بریزید، سپس ماهی را درون آب قرار دهید. اگر ماهی شناور بماند تازه است. اگر به ته ظرف فرو رود احتمالاً از صید آن مدت زیادی گذشته است.
ماهی شوریده را چگونه بپزیم؟
ماهی شوریده گوشتی لطیف دارد و بهتر است به صورت شكم پر یا سرخ شده مصرف شود. دقت داشته باشید كه برای پر كردن شكم این ماهی، فقط تا قسمت كمر ماهی باز شود.