اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
عدس 380 گرم (2 پیمانه)
سیبزمینی خردكرده 1 عدد متوسط
كره 100 گرم
پودر آویشن 2 قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم
كره آبكرده 25 گرم
پودر آویشن (اضافی) یكدوم قاشق چایخوری
روش تهیه عدسی
عدس را بشوئید و همراه با سیبزمینی بپزید تا كاملاً له شود و تقریباً آبش كشیده شود. آنگاه عدس و سیبزمینی را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. حالا پوره عدس، پوره سیبزمینی، كره، آویشن و نمك را در قابلمه مناسبی بریزید و 3-4 ساعت روی حرارت نگه دارید.
چنانچه عدسی سفت بود، قدری آب جوش به آن بیفزائید. اینك عدسی را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با كره آبكرده و آویشن بیارائید.