Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 22:54

25
مرداد
عدسی

عدسی

عدس را بشوئید و همراه با سیب‌زمینی بپزید تا كاملاً له شود و تقریباً آبش كشیده شود. آن‌گاه عدس و سیب‌زمینی را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

عدس                                      380 گرم (2 پیمانه)

سیب‌زمینی خردكرده                 1 عدد متوسط

كره                                         100 گرم

پودر آویشن                              2 قاشق چایخوری

نمك                                       به میزان لازم

كره آبكرده                               25 گرم

پودر آویشن (اضافی)                یك‌دوم قاشق چایخوری

 روش تهیه عدسی

عدس را بشوئید و همراه با سیب‌زمینی بپزید تا كاملاً له شود و تقریباً آبش كشیده شود. آن‌گاه عدس و سیب‌زمینی را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. حالا پوره عدس، پوره سیب‌زمینی، كره، آویشن و نمك را در قابلمه مناسبی بریزید و 3-4 ساعت روی حرارت نگه دارید.

چنانچه عدسی سفت بود، قدری آب جوش به آن بیفزائید. اینك عدسی را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با كره آبكرده‌ و آویشن بیارائید.

 

برچسب ها: عدس، آموزش عدسی، روش تهیه عدسی، مواد لازم عدسی، آشپزی با عدسی، عدسی، تهیه عدسی تعداد بازديد: 734 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز