برنج سرخكرده دريـائی
مواد لازم برای 4 نفر
برنج قهوهای............................................سهچهارم پیمانه (115 گرم)
برنج سفید.............................................سهچهارم پیمانه (115 گرم)
تخممرغ ................................................2 عدد
روغن كنجد...........................................1 قاشق چایخوری
روغن مخصوص سرخكردنی.....................1 قاشق سوپخوری
فیلهی ماهی (به دلخواه) خردكرده...........200 گرم
زنجفیل رنده كرده.................................یكدوم قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب كرده........................یكچهارم قاشق چایخوری
شكر قهوهای......................................1 قاشق سوپخوری
پیازچهی خردكرده...............................8 ساقه
فلفل دلمهای قرمز خردكرده.................1 عدد متوسط
كرفس خردكرده ...............................1 ساقه
ذرت پخته ......................................100 گرم
میگوی پخته..................................500 گرم
سس سویا ....................................1 قاشق سوپخوری
گشنیز خردكرده..............................2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
برنج قهوهای را از شب قبل بخیسانید و 15 دقیقه در آب جوش بپزید. برنج سفید را نیز در آب جوش بپزید و هر دو را در صافی بریزید. حالا هر دو برنج را در سینی فر پهن كنید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید. هر 5 دقیقه یكبار برنج را زیر و رو كنید تا به طور یكنواخت برشته شود. سپس بگذارید برنج در دمای محیط خنك شود. آنگاه تخممرغها را در كاسهی كوچكی بریزید و روغن كنجد را به آن بیفزائید. روغن مخصوص سرخكردنی را در تابهی مناسبی بریزید، تخممرغها را بیفزائید و هم بزنید تا ببندد و طلائی رنگ شود. اكنون املت را از تابه در آورید، رول كنید و رشتهای ببرید. اكنون ماهی را نیز در همان تابه تفت دهید و ادویهها، شكر، پیازچه، فلفل، كرفس، ذرت، برنج، املت و میگو را به آن بیفزائید و تفت دهید. آنگاه سس سویا و گشنیز را به مخلوط فراهم كرده اضافه كنید و آن را از روی حرارت بردارید. حال برنج سرخكردهی دریائی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.