Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:33

7
اسفند
برنج سرخكرده دريـائی

برنج سرخكرده دريـائی

طرز تهیه برنج سرخكرده دريـائی

برنج سرخكرده دريـائی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

برنج قهوه‌ای............................................سه‌چهارم پیمانه (115 گرم)

برنج سفید.............................................سه‌چهارم پیمانه (115 گرم)

تخم‌مرغ ................................................2 عدد

روغن كنجد...........................................1 قاشق چایخوری

روغن مخصوص سرخ‌كردنی.....................1 قاشق سوپخوری

فیله‌ی ماهی (به دلخواه) خردكرده...........200 گرم

زنجفیل رنده كرده.................................یك‌دوم قاشق چایخوری

تخم گشنیز آسیاب كرده........................یك‌چهارم قاشق چایخوری

شكر قهوه‌ای......................................1 قاشق سوپخوری

پیازچه‌ی خردكرده...............................8 ساقه

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده.................1 عدد متوسط

كرفس خردكرده ...............................1 ساقه

ذرت پخته ......................................100 گرم

میگوی پخته..................................500 گرم

سس سویا ....................................1 قاشق سوپخوری

گشنیز خردكرده..............................2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

برنج قهوه‌ای را از شب قبل بخیسانید و 15 دقیقه در آب جوش بپزید. برنج سفید را نیز در آب جوش بپزید و هر دو را در صافی بریزید. حالا هر دو برنج را در سینی فر پهن كنید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید. هر 5 دقیقه یك‌بار برنج را زیر و رو كنید تا به طور یكنواخت برشته شود. سپس بگذارید برنج در دمای محیط خنك شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و روغن كنجد را به آن بیفزائید. روغن مخصوص سرخ‌كردنی را در تابه‌ی مناسبی بریزید، تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و هم بزنید تا ببندد و طلائی رنگ شود. اكنون املت را از تابه در آورید، رول كنید و رشته‌ای ببرید. اكنون ماهی را نیز در همان تابه تفت دهید و ادویه‌ها، شكر، پیازچه، فلفل، كرفس، ذرت، برنج، املت و میگو را به آن بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه سس سویا و گشنیز را به مخلوط فراهم كرده اضافه كنید و آن را از روی حرارت بردارید. حال برنج سرخكرده‌ی دریائی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، برنج سرخكرده دريـائی تعداد بازديد: 540 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز