ایران كوهستانی
مواد لازم برای 4 نفر
فیله ماهی (دلخواه) 375 گرم
نان همبرگری كوچك 1 عدد
شیر 75 میلیلیتر (5 قاشق سوپخوری)
جعفری خردكرده یك و یكدوم قاشق سوپخوری
تخممرغ همزده 2 عدد
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
آرد 50 گرم
خرده نان 50 گرم
روغن مخصوص سرخكردنی به میزان لازم
جعفری برای تزئین به میزان لازم
لیمو برای تزئین به میزان لازم
پاپریكا برای پاشیدن روی سوسیس به میزان لازم
روش تهیه سوسیس ماهی
ماهی را چرخ كنید و یا در دستگاه غذاساز پوره نمائید. نان را 10 دقیقه در شیر بخیسانید و بفشارید تا شیر اضافی از آن جدا شود. آنگاه ماهی و نان خیسانده را در ظرف مناسبی بریزید، جعفری، یك عدد تخممرغ، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا چسبندگی لازم را به دست آورد.
حالا هر بار اندكی از این مایه بردارید و به شكل سوسیس، به طول 10 سانتیمتر و قطر 2/5 سانتیمتر در آورید. سپس سوسیسهای فراهم كرده را در آرد، تخممرغ باقیمانده و خرده نان بغلتانید و در روغن سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند.
اكنون سوسیسها را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود و برای پذیرائی در بشقاب مناسبی بچینید. اینك سوسیس ماهی را با جعفری، لیمو و پاپریكا بیارائید.