فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
سیبزمینی پخته و رنده كرده 500 گرم
تخممرغ همزده 1 عدد
پیازچه خردكرده 2 ساقه
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
كره 20 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد
ماهی كولی پخته 300 گرم
زرشك 2 قاشق سوپخوری
گشنیز خردكرده 1 قاشق سوپخوری
ادویه كاری یكدوم قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ كردن به میزان لازم
آرد حدود 75 گرم
روش تهیه كوكوی سیبزمینی با ماهی كولی
سیبزمینی، تخممرغ و پیازچه را در كاسه مناسبی بریزید، زردچوبه را بیفزائید و مواد را اندكی ورز دهید. آنگاه كره را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و اندكی تفت دهید. سپس پوست و تیغ ماهی را بگیرید و خرد كنید و همراه با زرشك به پیاز بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید.
اینك گشنیز، ادویه كاری، نمك و فلفل را نیز بیفزائید و تابه را از روی اجاق بردارید. اكنون روغن را در تابه بریزید و روی اجاق داغ كنید. آنگاه هر بار به اندازه پرتقال از مایه سیبزمینی بردارید و در دست گرد كنید. قدری از مخلوط ماهی را در میان آن قرار دهید و به شكل توپ در آورید.
آنگاه رویش را تخت كنید و در آرد بغلتانید و در روغن سرخ كنید. حالا كوكو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با لیمو و گشنیز بیارائید و میل كنید.