Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 04:42

24
مرداد
ماهی برشته با سبزی معطر

ماهی برشته با سبزی معطر

ماهی را در آرد بغلتانید و تكان دهید تا آرد اضافیش گرفته شود. آن‌گاه تكه‌های ماهی را در مخلوط تخم‌مرغ و آب بغلتانید و پس از آن در مخلوط خرده نان، سیر، جعفری و گشنیز قرار دهید.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 ماهی سرخو                 8 تكه 200 گرمی

آرد                               به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده              2 عدد

آب                               2 قاشق سوپخوری

خرده نان                      160 گرم

سیر له‌كرده                 1 حبه

جعفری ریز خردكرده     2 قاشق سوپخوری

گشنیز ریز خردكرده     1 قاشق سوپخوری

روغن مخصوص سرخ‌كردنی  125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

مواد لازم برای تهیه سس مایونز لیموئی

سس مایونز              80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

دانه خردل                1 قاشق چایخوری

آبلیمو                      2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه ماهی برشته با سبزی معطر

ماهی را در آرد بغلتانید و تكان دهید تا آرد اضافیش گرفته شود. آن‌گاه تكه‌های ماهی را در مخلوط تخم‌مرغ و آب بغلتانید و پس از آن در مخلوط خرده نان، سیر، جعفری و گشنیز قرار دهید تا كاملاً با این مواد پوشیده شود. سپس روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و دو طرف ماهی را در روغن سرخ كنید تا برشته و طلائی رنگ شود.

حالا ماهی را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود و آن را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با سس مایونز لیموئی میل كنید.

یادآوری: برای تهیه سس مایونز لیموئی با طعم خردل؛ همه مواد را در كاسه كوچكی بریزید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه ماهی برشته، سس مایونز، ماهی برشته، ماهی با سبزی معطر، سبزی معطر، آموزش ماهی برشته تعداد بازديد: 792 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز