فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
ماهی سرخو 8 تكه 200 گرمی
آرد به میزان لازم
تخممرغ همزده 2 عدد
آب 2 قاشق سوپخوری
خرده نان 160 گرم
سیر لهكرده 1 حبه
جعفری ریز خردكرده 2 قاشق سوپخوری
گشنیز ریز خردكرده 1 قاشق سوپخوری
روغن مخصوص سرخكردنی 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
مواد لازم برای تهیه سس مایونز لیموئی
سس مایونز 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
دانه خردل 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه ماهی برشته با سبزی معطر
ماهی را در آرد بغلتانید و تكان دهید تا آرد اضافیش گرفته شود. آنگاه تكههای ماهی را در مخلوط تخممرغ و آب بغلتانید و پس از آن در مخلوط خرده نان، سیر، جعفری و گشنیز قرار دهید تا كاملاً با این مواد پوشیده شود. سپس روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و دو طرف ماهی را در روغن سرخ كنید تا برشته و طلائی رنگ شود.
حالا ماهی را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود و آن را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با سس مایونز لیموئی میل كنید.
یادآوری: برای تهیه سس مایونز لیموئی با طعم خردل؛ همه مواد را در كاسه كوچكی بریزید و مخلوط كنید.