سرور چاووشی
مواد لازم
ماهی زبیدی 2 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ كردن به میزان لازم
ادویه كاری 2 قاشق سوپخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
پیاز خردكرده 1 عدد متوسط
سیر لهكرده 4 حبه
برنج 450 گرم (3 پیمانه)
گشنیز برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه پلو با ماهی زبیدی
روی ماهی نمك و فلفل بپاشید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا مزهدار شود. پس از آن ماهی را سرخ كنید و مخلوط ادویه كاری، پودر گشنیز، پیاز و سیر را رویش بپاشید و كنار بگذارید. آنگاه برنج را در آب جوش بپزید و در آبكش بریزید. سپس در قابلمه مناسبی روغن بریزید و دو كفگیر از برنج را بیفزائید.
ماهی را رویش بگذارید و باقیمانده برنج را روی ماهی بریزید. در قابلمه را بگذارید و برنج را به مدت تقریبی 54 دقیقه دم كنید. حالا پلو و ماهی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز بیارائید.