Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:36

7
اسفند
آموزش گام به گام آماده‌سازي و پاك كردن ماهي و ميگو + فیلم

آموزش گام به گام آماده‌سازي و پاك كردن ماهي و ميگو + فیلم

اگرچه پاك كردن و آماده‌سازي ماهی و ميگو ممكن است دشوار بنظر برسد، اما...

 

اگرچه پاك كردن و آماده‌سازی ماهی و میگو ممكن است دشوار بنظر برسد، اما فراگیری روش‌های صحیح و استاندارد در این خصوص، می‌تواند كمك مؤثر و شایانی در انجام آن باشد. از این رو توجهتان را به آموزش گام به گام و تخصصی آماده‌سازی و پاك‌كردن ماهی و میگو جلب می‌كنیم.

 

تمیز كردن ماهی (Clean fish)

شكم ماهی را باز كنید و محتویات داخلش را دور بریزید.

 

پولك ماهی (scale fish)

دم ماهی را در دستتان بگیرید و با چاقوی تیز با لبه‌ی ضخیم، پولك‌های ماهی را از قسمت دم به طرف سر ماهی، جدا كنید.

 

 

فیله كردن ماهی گوشتی(filleting a round fish)

 

برشی زیر قسمت سر ماهی ایجاد كنید و باله‌ی ماهی را جدا نمائید.

اكنون چاقو را در امتداد ستون فقرات ماهی حركت دهید و گوشت ماهی را تا دمش ببرید. در تصویر بالا فیله‌ی جدا كرده‌ی ماهی را مشاهده می‌كنید. حالا ماهی را برگردانید و به همین ترتیب فیله‌ی ماهی را از تیغش جدا كنید.

 

 

پوست كندن فیله‌ی ماهی(skinning fillets)

 

تكه‌ی كوچكی از انتهای دم ماهی را ببرید و پوستش را با انگشت آغشته به نمك نگه دارید و مانند تصویر پوست ماهی را جدا كنید. (برای اینكار بهتر است كه چاقو را به طور كاملاً صاف زیر پوست ماهی بكشید.)

 

فیله‌كردن ماهی تخت(filleting flat fish)

 

برشی در امتداد ستون فقرات ماهی از سر تا دمش ایجاد كنید و با دقت گوشت ماهی را از تیغش جدا كنید.

 

 

پوست كندن ماهی تخت درسته(skinning a whole flat fish)

 

شكافی در انتهای دم ماهی ایجاد كنید و آن را با انگشتان آغشته به نمك محكم بگیرید. با دست دیگر دم ماهی را نگه دارید و پوست ماهی را در جهت مخالف بكنید.

 

گرفتن استخوان‌های ماهی درسته(Boning whole fish)

 

سر ماهی را جدا كنید و ماهی را در امتداد شكم از قسمت آبشش‌ها تا دم ببرید. در قسمت پشت استخوان‌ها نیز برش دیگری ایجاد كنید تا ماهی تخت و صاف شود. مراقب باشید كه پوست ماهی سالم باقی بماند. حالا به كمك قیچی آشپزخانه استخوان‌های ماهی را جدا كنید.

 

ماهی ساردین به شكل پروانه(butterfly sardines)

 

سر ماهی را جدا كنید و شكمش را خالی نمائید. اكنون پشت استخوان‌ها برشی ایجاد كنید و ماهی را با آب سرد بشوئید. حالا تیغ ماهی را از قسمت دم به طرف سر ماهی بیرون بكشید. استخوان‌های ریز را هم بیرون بكشید و ماهی را به شكل پروانه در آورید.

 

پوست كندن میگو(shelling prawns)

 

سر میگو را در دستتان بگیرید و بپیچانید تا جدا شود. آن‌گاه پوست و پاهای میگو را بكنید و مراقب باشید كه پوسته‌ی قسمت دم میگو جدا نشود! اكنون دو باله‌ی قسمت دم میگو را نیز بگیرید. در آخر پوست دمش را نیز بیرون آورید. رگ سیاه پشت میگو را نیز بگیرید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پاك كردن ماهي و ميگو تعداد بازديد: 763 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز