اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 نفر
كره 60 گرم
آرد 50 گرم (یكسوم پیمانه)
شیر 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
پوره كدوحلوائی 1 پیمانه
جوز هندی رنده كرده یكچهارم قاشق چایخوری
پنیر پارمسان رنده كرده 70 گرم
تخممرغ 4 عدد
مواد لازم میانی
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
فیله ماهی (بهدلخواه) 500 گرم
سس مایونز 1 قاشق سوپخوری
خامه 1 قاشق سوپخوری
شوید خردكرده 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه رولت كدوحلوائی و ماهی
سینی شیرینیپزی را به اندازه 25×30 سانتیمتر چرب كنید و كف و دیوارههایش را با كاغذ روغنی بپوشانید و كاغذ را نیز چرب كنید. آنگاه كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آرد را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و شیر را كمكم به آرد بیفزائید و پیوسته هم بزنید.
دوباره تابه را روی اجاق قرار دهید و مخلوط شیر و آرد را هم بزنید تا سس غلیظی حاصل شود. سپس پوره كدو حلوائی، جوز هندی، پنیر و زرده تخممرغها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون مایه فراهمكرده را به كاسه بزرگتری منتقل كنید و كنار بگذارید. سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را در دو نوبت به مخلوط فراهم كرده بیفزائید.
اینك مایه فراهمكرده رولت را در سینی بریزید و رویش را صاف كنید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بگذارید و رولت را به مدت تقریبی 12 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شود، بپزید. حال رولت را از فر در آورید و روی كاغذ روغنی برگردانید و كاغذ را از آن جدا كنید. سپس مایه میانی را روی رولت بمالید و رول كنید. آنگاه رولت را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید.
روش تهیه مواد میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. ماهی را بیفزائید، در تابه را ببندید و صبر كنید تا ماهی بپزد. سپس آن را با چنگال خرد كنید. آنگاه ماهی، سس مایونز، خامه، شوید و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.