Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 18:43

23
بهمن
آش دندونی

آش دندونی

طرز تهیه آش دندونی

آش دندونی

 

 

مواد لازم:

  

بلغور گندم.......................................یك دوم پیمانه

بلغور جو ........................................یك دوم پیمانه

لوبیا قرمز  .....................................یك دوم پیمانه

لوبیا چیتی....................................یك دوم پیمانه

عدس .........................................یك دوم پیمانه

نخود  .........................................یك دوم پیمانه

ماش  ........................................یك دوم پیمانه

نمك و فلفل، زردچوبه...................به میزان لازم

گوشت مغز ران............................300 گرم

پیاز داغ......................................3 قاشق سوپخوری

آب گوشت ................................2 پیمانه

نعناع داغ..................................به میزان لازم

سیرداغ....................................1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه:

تمام حبوبات شامل بلغور گندم و جو، لوبیا قرمز و چیتی، عدس، نخود و ماش - كه از شب قبل به مدت 12 ساعت خیسانده‌‌اید - در قابلمه بریزید و با مقداری آب و كمی نمك، روی اجاق قرار دهید تا كاملاً بپزد و له شود. سپس گوشت و مقداری از پیاز داغ و آب را در قابلمه‌ای بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گوشت بپزد. آن‌گاه گوشت پخته را بكوبید و داخل حبوبات بریزید. حالا باقیمانده‌ی پیازداغ را بیفزائید و پس از چند جوش، آب گوشت را همراه با فلفل، نمك و زردچوبه - كه در روغن تفت خورده است - به آش اضافه كنید. حرارت اجاق را ملایم نمائید تا آش آهسته بجوشد و لعاب بیندازد. در پایان، آش را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با پیاز داغ باقیمانده، سیر داغ و نعناع داغ تزئین كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، آش دندونی تعداد بازديد: 698 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز