لطفا روش تهیهی سس قارچ را توضیح دهید.
50 گرم كره را روی حرارت آب كنید. آنگاه 50 گرم آرد به آن بیفزائید و در كره تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. حالا 500 میلیلیتر آب مرغ یا گوشت بیفزائید. اینك 250 گرم قارچ ورقهای تفت داده را به سس اضافه كنید. حالا 100 گرم خامه به سس بیفزائید و از روی حرارت بردارید. این سس در كنار خوراك زبان بسیار مطبوع است.
چرا گاهی سیبزمینی پس از پختن از هم پاشیده میشود؟
این مشكل به دلیل نامرغوب بودن نوع سیبزمینی میباشد.
چگونه بامیهی شور درست كنیم؟
بامیه را بشوئید، در شیشهای استریل بریزید، آب، نمك و سركه را بجوشانید. داغ داغ رویش بریزید و در شیشه را محكم ببندید. شور بامیه را در جای تاریك و خنك نگهداری كنید.
چهكنم تا محتویات خورش قورمهسبزی و از هم جدا نباشد و خورش جا بیفتد.
اگر در سبزی قورمهسبزی به میزان كافی از اسفناج یا برگ چغندر استفاده كنید خورش منسجمی خواهید داشت.
چرا باید مربای به را در ظرف مسی تهیه كنیم؟
زیرا ظرف مسی موجب خوشرنگ شدن مربا میشود.
آیا پیاز قرمز برای سرخ كردن مناسب است؟
خیر. پیاز قرمز را بیشتر بهصورت خام در سالاد و تزئینات مورد استفاده قرار دهید.
برای تهیهی كوكو سبزی از چه نوع سبزی به چه میزان استفاده كنیم. لطفا تعداد تخممرغ را هم بیان كنید.
در تركیب سبزیها بهتر است از 400 گرم تره، 500 گرم گشنیز، 100 گرم پیازچه، 1 قاشق چایخوری شنبلیلهی خشك و 4 برگ كاهو استفاده كنید. برای این مقدار سبزی 5 عدد تخممرغ كافی است.
چگونه پیازداغ شیشهای و خوشرنگی داشته باشیم؟
ابتدا پیاز را به هر شكلی كه مایل هستید خرد كنید. آنگاه آب را بجوشانید و پیاز را به آب جوشان بیفزائید. 5-8 دقیقه پیاز را بجوشانید و سپس در صافی بریزید. حالا پیازها را روی هولهی كاغذی آشپزخانه پهن كنید و پس از 15 دقیقه در روغن فراوان سرخ نمائید.
آیا برای تهیهی دلمه بهتر است لپهی آن نیمپز باشد؟
خیر. برای تهیهی دلمهها یا كوفتههائی كه در آن از لپه استفاده میكنید، بهتر است لپه كاملا پخته و آمادهی مصرف باشد. چون داخل دلمه یا كوفته دیگر پخته نخواهد شد.
چرا گاهی اوقات خورش كرفس مزهی تلخی دارد؟
چون سبزی خورش كرفس نعنا و جعفری است. اگر نسبت نعنایش بیشتر باشد مزهی خورش به تلخی میزند.