Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:57

31
مرداد
ادویه كاری

ادویه كاری

جوز هندی را با رنده مخصوص ادویه رنده كنید و باقیمانده مواد را آسیاب نمائید. آن‌گاه همه مواد را با هم مخلوط سازید و ادویه فراهم كرده را در شیشه درداری بریزید و در جای خشك و خنك نگه دارید.

پوراندخت نمیرانیان

 

 

مواد لازم

جوز هندی             1 عدد (3 گرم)

تخم گشنیز            5 قاشق سوپخوری

زیره سبز               3 قاشق سوپخوری

زنجفیل خشك       1 قطعه 3 سانتیمتری

پیاز خشك            2 قاشق سوپخوری

سیر خشك          1 قاشق سوپخوری

فلفل سبز تند و خشك  4-5 عدد

رازیانه                1 قاشق چایخوری

میخك                1 قاشق چایخوری

دارچین آسیاب كرده 1 قاشق سوپخوری

تخم شنبلیله      1 قاشق چایخوری

تره خشك          3 قاشق سوپخوری

شنلبلیه خشك  1 قاشق سوپخوری

گشنیز خشك    2 قاشق سوپخوری

 طرز تهیه ادویه كاری

جوز هندی را با رنده مخصوص ادویه رنده كنید و باقیمانده مواد را آسیاب نمائید. آن‌گاه همه مواد را با هم مخلوط سازید و ادویه فراهم كرده را در شیشه درداری بریزید و در جای خشك و خنك نگه دارید.

یاد‌آوری: می‌توانید از این ادویه در تهیه خورش‌ها و ترشی‌ها بهره‌ بگیرید.

 

برچسب ها: ادویه، ادویه کاری، تهیه ادویه کاری، مواد ادویه کاری، آموزش ادویه کاری، مواد لازم ادویه کاری تعداد بازديد: 656 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز