Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:32

5
بهمن
رولـت ژامبـون، فلفـل و پنيـر

رولـت ژامبـون، فلفـل و پنيـر

طرز تهیه رولـت ژامبـون، فلفـل و پنيـر

رولـت ژامبـون، فلفـل و پنيـر

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

 

 آرد...................................................................................525 گرم

پودر مایه‌خمیر............................................................6 گرم

آب ولرم ..................................................................375 میلی‌لیتر (یك و یك‌دوم پیمانه)

نمك ......................................................................1 قاشق چایخوری

روغن زیتون.............................................................3 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی:

ژامبون ورقه‌ای........................................................85 گرم

پنیر موزارلای رنده كرده............................................75 گرم

برگ ریحان خرد كرده .............................................25 گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد كرده..................................2 عدد

دانه‌ی فلفل سیاه.................................................یك‌دوم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

آرد، مایه خمیر و آب ولرم را در كاسه‌ی مناسبی بریزید. نمك و روغن زیتون را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسب و نرمی به دست آید. آن‌گاه خمیر را ورز دهید و در كاسه‌ی چربكرده بگذارید. رویش را با نایلون بپوشانید و یك ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. سپس خمیر را 2-3 دقیقه ورز دهید و 01 دقیقه كنار بگذارید. حالا خمیر را به ضخامت 1 سانتیمتر و به اندازه‌ی 52×83 سانتیمتر باز كنید و ژامبون را رویش بچینید. پنیر را نیز روی خمیر بریزید و ریحان، فلفل دلمه‌ای و بعد فلفل سیاه را بیفزائید.

اكنون خمیر را رول كنید و در سینی چربكرده قرار دهید. رویش را بپوشانید و 02 دقیقه كنار بگذارید. اینك با سیخ چوبی روی خمیر را سوراخ سوراخ كنید و اندكی نمك بپاشید. آن‌گاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 022 درجه‌ی سانتیگراد بگذارید و رولت را به مدت تقریبی 03-53 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی‌رنگ شود، بپزید. آن‌گاه رولت را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و به اندازه‌ی دلخواه ببرید. سپس رولت را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، رولـت ژامبـون، فلفـل و پنيـر تعداد بازديد: 540 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز