رولـت ژامبـون، فلفـل و پنيـر
مواد لازم برای 6-8 نفر
آرد...................................................................................525 گرم
پودر مایهخمیر............................................................6 گرم
آب ولرم ..................................................................375 میلیلیتر (یك و یكدوم پیمانه)
نمك ......................................................................1 قاشق چایخوری
روغن زیتون.............................................................3 قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی:
ژامبون ورقهای........................................................85 گرم
پنیر موزارلای رنده كرده............................................75 گرم
برگ ریحان خرد كرده .............................................25 گرم
فلفل دلمهای رنگی خرد كرده..................................2 عدد
دانهی فلفل سیاه.................................................یكدوم قاشق چایخوری
طرز تهیه
آرد، مایه خمیر و آب ولرم را در كاسهی مناسبی بریزید. نمك و روغن زیتون را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسب و نرمی به دست آید. آنگاه خمیر را ورز دهید و در كاسهی چربكرده بگذارید. رویش را با نایلون بپوشانید و یك ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. سپس خمیر را 2-3 دقیقه ورز دهید و 01 دقیقه كنار بگذارید. حالا خمیر را به ضخامت 1 سانتیمتر و به اندازهی 52×83 سانتیمتر باز كنید و ژامبون را رویش بچینید. پنیر را نیز روی خمیر بریزید و ریحان، فلفل دلمهای و بعد فلفل سیاه را بیفزائید.
اكنون خمیر را رول كنید و در سینی چربكرده قرار دهید. رویش را بپوشانید و 02 دقیقه كنار بگذارید. اینك با سیخ چوبی روی خمیر را سوراخ سوراخ كنید و اندكی نمك بپاشید. آنگاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 022 درجهی سانتیگراد بگذارید و رولت را به مدت تقریبی 03-53 دقیقه یا تا زمانیكه طلائیرنگ شود، بپزید. آنگاه رولت را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و به اندازهی دلخواه ببرید. سپس رولت را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.