خورش و یا خوراك را چگونه لعابدار كنیم؟
حدوداً 15 دقیقه قبل از پذیرائی، برای خورش 4 نفری، 1 قاشق چایخوری آرد ذرت را در آب سرد حل كنید و به خورش بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید. حالا بگذارید خورش 15 دقیقه بجوشد. سپس خورش را در ظرف مناسبی بكشید. در اینصورت خورش لعابدار و غلیظی خواهید داشت.
لطفا روش تهیهی پیازداغ شیشهای و خوشرنگ را بگوئید.
ابتدا پیاز را به هر شكلی كه دوست داشتید (خلالی یا مكعبی) خرد كنید. حالا در قابلمهی مناسبی آب و پیاز را بریزید و روی اجاق بگذارید. از زمان جوش به مدت 10 دقیقه آن را بجوشانید. سپس در صافی بریزید تا كاملاً بدون آب شود. اینك در روغن داغ و فراوان آن را سرخ كنید. سپس در صافی بریزید تا روغن آن جدا شود.
چگونه عمل كنیم تا یخ بلوری و شفافی داشته باشیم؟
ابتدا آب را بجوشانید. سپس آن را مدتی در یخچال بگذارید تا خنك شود. آنگاه درون ظرف جایخی ریخته و در فریزر قرار دهید تا یخ ببندد. رمز این كار جوشاندن آب است.
اگر غذا بیش از حد بوی سیر گرفته باشد برای رفع این مشكل چه كنیم؟
برگهای جعفری را درون یك صافی یا تنظیف قرار دهید و داخل خوراك یا سوپ بیندازید تا اینكه بوی سیر اضافی را بخود جذب كند.
شیرینی بیش از اندازهی غذا را چگونه بگیریم؟
كمی نمك به آن بیفزائید و یا یك قاشق سركه به آن اضافه كنید. به این ترتیب شیرینی اضافی غذا از بین خواهد رفت.
چگونه بوی نامطبوع غذا را از آشپزخانه دفع كنیم؟
معمولا هنگام پخت بعضی از سبزیها، بوی نامطبوعی در آشپزخانه پراكنده میشود. در این زمان ظرف كوچكی از مخلوط آب و سركه را روی اجاق قرار دهید. اصولاً سركه در حال جوشیدن هرگونه بوئی را از بین خواهد برد.
چه كنیم تا رنگ چغندر در هنگام پخت تغییر نكند؟
پس از شستوشوی كامل چغندر، آن را درسته همراه با ساقه بپزید. آنگاه 2قاشق سوپخوری سركه و شكر به آب آن اضافه كنید. به این ترتیب از بیرنگ شدن چغندر جلوگیری خواهد شد.
برای برطرف كردن بوی سیر و پیاز، چه كنیم؟
برای از بین بردن این بو بهتر است به جای صابون از كمی خمیر دندان استفاده كنید. به این صورت بوی ناخوشایند پیاز یا سیر به كلی از بین خواهد رفت.
چگونه شامی، پیراشكی و غیره در هنگام سرخ كردن كاملاً پف میكند؟
بهتر است به مقدار فراوان روغن در تابه بریزید، بطوری كه تمام اطراف شامی یا پیراشكی در روغن غوطهور باشد.
چگونه از تازه بودن تخممرغ مطمئن شویم.
قبل از استفاده، تخممرغ را درون ظرف حاوی آب و نمك بیندازید. اگر تخممرغ ته ظرف رفت تازه و سالم است و اگر به سطح آب آمد نشانهی كهنگی تخممرغ است.