Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1404 - 19:16

1
شهریور
ترش‌كباب تالش

ترش‌كباب تالش

روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز را در روغن تفت دهید. حالا مرغ را بیفزائید و تفت دهید. سپس زردچوبه، رب گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل، آبغوره و آب را بیفزائید.

فاطمه  درویش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

روغن مایع                              3 قاشق سوپخوری

پیاز خردكرده                           2 عدد

فیله مرغ درشت خردكرده          900 گرم

زردچوبه                                  یك‌دوم قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی                       2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                            به میزان لازم

آبغوره یا آب نارنج                     125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

آب                                        180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خردكرده   2 عدد

سیب‌زمینی حلقه‌ای خردكرده   2 عدد

پیاز داغ برای تزئین                  به میزان لازم

روش تهیه ترش‌كباب تالش

روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز را در روغن تفت دهید. حالا مرغ را بیفزائید و تفت دهید. سپس زردچوبه، رب گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل، آبغوره و آب را بیفزائید و بگذارید مرغ با حرارت ملایم بپزد و خورش جا بیفتد. اكنون گوجه‌فرنگی‌ها را سرخ كنید و كنار بگذارید سپس سیب‌زمینی‌ها را سرخ كنید و آن را گرم نگه‌دارید.

حالا یك حلقه گرد توخالی را داخل ظرف مناسبی بگذارید. ابتدا گوجه‌فرنگی، سپس سیب‌زمینی و مرغ آماده را روی آن بچینید و یك حلقه گوجه‌فرنگی روی آن بگذارید و با پیاز داغ بیارائید. آن‌گاه حلقه را بردارید. حالا آب خورش را در ظرف كوچكی بریزید و كنار خورش قرار دهید و ترش كباب را با چلو میل كنید.

 

برچسب ها: ترش کباب، تهیه ترش کباب، آموزش کباب تالش، آشپزی با کباب ترش، کباب ترش تالش، مواد لازم کباب ترش تعداد بازديد: 594 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز