فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
روغن مایع 3 قاشق سوپخوری
پیاز خردكرده 2 عدد
فیله مرغ درشت خردكرده 900 گرم
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
آبغوره یا آب نارنج 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
آب 180 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه)
گوجهفرنگی حلقهای خردكرده 2 عدد
سیبزمینی حلقهای خردكرده 2 عدد
پیاز داغ برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه ترشكباب تالش
روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه پیاز را در روغن تفت دهید. حالا مرغ را بیفزائید و تفت دهید. سپس زردچوبه، رب گوجهفرنگی، نمك، فلفل، آبغوره و آب را بیفزائید و بگذارید مرغ با حرارت ملایم بپزد و خورش جا بیفتد. اكنون گوجهفرنگیها را سرخ كنید و كنار بگذارید سپس سیبزمینیها را سرخ كنید و آن را گرم نگهدارید.
حالا یك حلقه گرد توخالی را داخل ظرف مناسبی بگذارید. ابتدا گوجهفرنگی، سپس سیبزمینی و مرغ آماده را روی آن بچینید و یك حلقه گوجهفرنگی روی آن بگذارید و با پیاز داغ بیارائید. آنگاه حلقه را بردارید. حالا آب خورش را در ظرف كوچكی بریزید و كنار خورش قرار دهید و ترش كباب را با چلو میل كنید.