Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1404 - 19:18

31
مرداد
پلوی كدو حلوائی

پلوی كدو حلوائی

برنج را با نمك بخیسانید و در آب جوش بریزید تا مغز برنج قدری نرم شود. بعد آن را در صافی بریزید و كنار بگذارید. آن‌گاه پوست كدو را بگیرید و مكعبی خرد كنید.

ملیحه صمدی

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

رنج                               600 گرم (4 پیمانه)

نمك و فلفل                    به میزان لازم

كدو حلوائی                    1 كیلوگرم

روغن برای سرخ كردن     به میزان لازم

زعفران حلكرده               2 قاشق سوپخوری

پیازداغ                          3 قاشق سوپخوری

شكر                            3 قاشق سوپخوری

كره                             40 گرم

تخم‌مرغ                       6 عدد

پیازداغ (اضافی)             3 قاشق سوپخوری

دانه‌های خشك انار (انار دون)  4 قاشق سوپخوری

روش تهیه پلوی كدو حلوائی

برنج را با نمك بخیسانید و در آب جوش بریزید تا مغز برنج قدری نرم شود. بعد آن را در صافی بریزید و كنار بگذارید. آن‌گاه پوست كدو را بگیرید و مكعبی خرد كنید. سپس اندكی روغن در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید. كدو را بیفزائید و تفت دهید. حالا زعفران، پیازداغ نمك، فلفل و شكر را بیفزائید و مخلوط كنید.

اكنون در قابلمه مناسبی، دو قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. برنج آبكشیده و مخلوط فراهم كرده را لابه‌لای هم در قابلمه بریزید و آن را 30 دقیقه، دم كنید. در این میان كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و نیمرو كنید. اینك پلوی كدو حلوائی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید، تخم‌مرغ‌ها را در دیس دیگری بگذارید و با پیازداغ (اضافی) و انار دون بیارائید.

یادآوری: در شهرهای شمالی كشور، این پلو را همراه با نیمرو، پیازداغ فراوان و اناردون میل می‌كنند.

 

برچسب ها: پلوی كدو حلوائی، تهیه پلوی كدو حلوائی، آموزش پلوی كدو حلوائی، تهیه پلوی کدو، مواد لازم پلوی کدو، آشپزی با پلوی کدو تعداد بازديد: 548 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز