Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1404 - 19:16

31
مرداد
چِغِرتمه

چِغِرتمه

مرغ را همراه با نمك، فلفل، زردچوبه و پیاز بپزید و بگذارید آبش كشیده شود. آن‌گاه مرغ را ریز خرد كنید و در كاسه مناسبی بریزید.

ملیحه صمدی

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

سینه مرغ                             حدود 1 كیلوگرم

نمك، فلفل و زردچوبه              به میزان لازم

پیاز                                       1 عدد

پیاز داغ                                 5 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ                                5 عدد

زعفران حلكرده                      2 قاشق چایخوری

روغن مخصوص سرخ كردنی     به میزان لازم

سس گوجه‌فرنگی یا رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

آب نارنج                              3 قاشق سوپخوری

 روش تهیه چِغِرتمه

مرغ را همراه با نمك، فلفل، زردچوبه و پیاز بپزید و بگذارید آبش كشیده شود. آن‌گاه مرغ را ریز خرد كنید و در كاسه مناسبی بریزید. سپس پیازداغ، تخم‌مرغ‌ها، نمك، فلفل و زعفران را به مرغ بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا اندكی روغن در تابه مناسبی بریزید و مایه فراهم‌كرده را به آن بیفزائید و دو طرف كوكو را برشته كنید. اكنون چغرتمه را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و با مخلوط سس گوجه‌فرنگی و آب نارنج میل كنید.

یادآوری: چنانچه بخواهید چغرتمه را در قالب‌های مافین تهیه كنید، مایه فراهم‌كرده را در قالب‌های چربكرده مافین بریزید و به مدت 20 دقیقه درفر گرم‌كرده بادمای 180 درجه‌ سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: روش تهیه چِغِرتمه، چِغِرتمه، آموزش چِغِرتمه، تهیه چِغِرتمه، مواد لازم چِغِرتمه، آشپزی با چِغِرتمه تعداد بازديد: 518 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز