ملیحه صمدی
مواد لازم برای 6-8 نفر
سینه مرغ حدود 1 كیلوگرم
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز 1 عدد
پیاز داغ 5 قاشق سوپخوری
تخممرغ 5 عدد
زعفران حلكرده 2 قاشق چایخوری
روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم
سس گوجهفرنگی یا رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
آب نارنج 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه چِغِرتمه
مرغ را همراه با نمك، فلفل، زردچوبه و پیاز بپزید و بگذارید آبش كشیده شود. آنگاه مرغ را ریز خرد كنید و در كاسه مناسبی بریزید. سپس پیازداغ، تخممرغها، نمك، فلفل و زعفران را به مرغ بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا اندكی روغن در تابه مناسبی بریزید و مایه فراهمكرده را به آن بیفزائید و دو طرف كوكو را برشته كنید. اكنون چغرتمه را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و با مخلوط سس گوجهفرنگی و آب نارنج میل كنید.
یادآوری: چنانچه بخواهید چغرتمه را در قالبهای مافین تهیه كنید، مایه فراهمكرده را در قالبهای چربكرده مافین بریزید و به مدت 20 دقیقه درفر گرمكرده بادمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.