Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:48

31
مرداد
كته كباب

كته كباب

كليك كنيد.

اعـظم  گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

برنج مرغوب ایرانی                 (5 پیمانه) 750 گرم

آب                                       750 میلی‌لیتر

نمك برای كته                       یك‌و‌نیم قاشق چایخوری

گوشت راسته گوسفند           یك‌ونیم كیلوگرم

نمك برای كباب                     به میزان لازم

 روش تهیه كته كباب

برنج را بشوئید و یك‌ساعت بدون نمك در آب بخیسانید. آن‌گاه آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. سپس آب برنج خیسانده را دور بریزید و برنج را به آب جوش بیفزائید. همینكه نیمی از آب برنج كشیده شد، نمك را درون برنج بریزید و مخلوط نمائید (این كته نیازی به روغن ندارد).

حالا صبر كنید تا آب برنج كاملا كشیده شود و كته را به مدت تقریبی 45 دقیقه دم كنید. اینك گوشت را به اندازه 2 بند انگشت خرد كنید و به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید. سپس قدری نمك روی كباب بپاشید و همراه با كته میل كنید.

یادآوری: برنج در شرایط آب و هوائی خشك، به آب بیشتر و در مناطق مرطوب به آب كمتری نیاز دارد.

 

برچسب ها: کباب، روش تهیه كته كباب، آموزش کته کباب، کته کباب، کته، آشپزی با کته کباب، مواد لازم کته کباب، تهیه کباب تعداد بازديد: 935 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز