اعـظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
برنج مرغوب ایرانی (5 پیمانه) 750 گرم
آب 750 میلیلیتر
نمك برای كته یكونیم قاشق چایخوری
گوشت راسته گوسفند یكونیم كیلوگرم
نمك برای كباب به میزان لازم
روش تهیه كته كباب
برنج را بشوئید و یكساعت بدون نمك در آب بخیسانید. آنگاه آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. سپس آب برنج خیسانده را دور بریزید و برنج را به آب جوش بیفزائید. همینكه نیمی از آب برنج كشیده شد، نمك را درون برنج بریزید و مخلوط نمائید (این كته نیازی به روغن ندارد).
حالا صبر كنید تا آب برنج كاملا كشیده شود و كته را به مدت تقریبی 45 دقیقه دم كنید. اینك گوشت را به اندازه 2 بند انگشت خرد كنید و به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید. سپس قدری نمك روی كباب بپاشید و همراه با كته میل كنید.
یادآوری: برنج در شرایط آب و هوائی خشك، به آب بیشتر و در مناطق مرطوب به آب كمتری نیاز دارد.