Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:30

31
مرداد
ماهی شكم‌پر

ماهی شكم‌پر

ماهی را پاك كنید، بشوئید و با هوله كاغذی آشپزخانه خشك نمائید. آن‌گاه داخل شكم ماهی را با نمك و فلفل مزه‌دار كنید. حالا سبزی را در یك قاشق سوپخوری از روغن مایع تفت دهید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

ماهی سفید                                         1 عدد (1 كیلوگرم)

نمك و فلفل                                          به میزان لازم

سبزی معطر شمال، ریز خرد كرده            150 - 200 گرم

(زولنگ، اناریجه، گشنیز، برگ سیر و اوجی)

روغن مایع                                          3 قاشق سوپخوری

گردوی آسیاب كرده                             80 گرم

رب انار                                              2 قاشق سوپخوری

دانه‌های انار خشك                            1 قاشق سوپخوری

زعفران حلكرده                                  1 قاشق چایخوری

 روش تهیه ماهی شكم‌پر

ماهی را پاك كنید، بشوئید و با هوله كاغذی آشپزخانه خشك نمائید. آن‌گاه داخل شكم ماهی را با نمك و فلفل مزه‌دار كنید. حالا سبزی را در یك قاشق سوپخوری از روغن مایع تفت دهید و همراه با گردو، رب انار و دانه‌های انار در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس داخل شكم ماهی را با این مخلوط پر كنید و شكاف آن را با سوزن و نخ بدوزید.

اینك باقیمانده روغن را با زعفران مخلوط كنید و زیر‌وروی ماهی بمالید. حالا ماهی را در سینی فر دارای كاغذ آلومینیومی بگذارید و به مدت تقریبی یك‌ساعت در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. آن‌گاه ماهی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید و با حلقه‌های نارنج و زیتون بیارائید.

یادآوری: چنانچه سبزی محلی در دسترستان نبود، از مخلوط گشنیز و قدری شنبلیله استفاده كنید.

 

برچسب ها: ماهی، ماهی شکم پر، روش تهیه ماهی شکم پر، آموزش ماهی، تهیه ماهی شکم پر، مواد لازم ماهی شکم پر تعداد بازديد: 587 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز