Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 18:23

31
مرداد
ترش‌تره

ترش‌تره

سبزی‌ را بشوئید و روی هوله‌ تمیزی پهن كنید تا رطوبتش گرفته شود. سپس آنها را ریز خرد كنید. نیمی از كره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و سبزی را در آن تفت دهید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

اسفناج         500 گرم

تره               400 گرم

گشنیز          200 گرم

برگ سیر      100 گرم

كره             100 گرم

پیازداغ        5 - 6 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل  به میزان لازم

آرد برنج     1 قاشق سوپخوری

آب نارنج    80 میلی‌لیتر یك‌سوم پیمانه

تخم‌مرغ همزده  3 – 4 عدد

 روش تهیه ترش‌تره

سبزی‌ را بشوئید و روی هوله‌ تمیزی پهن كنید تا رطوبتش گرفته شود. سپس آنها را ریز خرد كنید. نیمی از كره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و سبزی را در آن تفت دهید. حالا پیازداغ، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك آرد برنج و آب نارنج را با هم مخلوط نمائید و همراه با یك پیمانه آب به سبزی بیفزائید.

اكنون صبر كنید تا خورش بپزد و جا بیفتد. سپس باقیمانده‌ی كره را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید. تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و بگذارید بپزد. حال آن را به خورش اضافه كنید و هم بزنید.

یادآوری: می‌توانید كته را برای پذیرائی، در قالب زیبائی بریزید و اندكی برنج زعفرانی رویش بدهید. سپس آن را خوب بفشارید و روی دیس مناسبی برگردانید. حال ترش‌تره را رویش بریزید.

 

برچسب ها: ترشی، تهیه ترش تره، ترش تره، آموزش ترش تره، روش تهیه ترش تره، آشپزی با ترش تره، تره تعداد بازديد: 945 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز