اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
اسفناج 500 گرم
تره 400 گرم
گشنیز 200 گرم
برگ سیر 100 گرم
كره 100 گرم
پیازداغ 5 - 6 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
آرد برنج 1 قاشق سوپخوری
آب نارنج 80 میلیلیتر یكسوم پیمانه
تخممرغ همزده 3 – 4 عدد
روش تهیه ترشتره
سبزی را بشوئید و روی هوله تمیزی پهن كنید تا رطوبتش گرفته شود. سپس آنها را ریز خرد كنید. نیمی از كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و سبزی را در آن تفت دهید. حالا پیازداغ، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك آرد برنج و آب نارنج را با هم مخلوط نمائید و همراه با یك پیمانه آب به سبزی بیفزائید.
اكنون صبر كنید تا خورش بپزد و جا بیفتد. سپس باقیماندهی كره را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید. تخممرغها را بیفزائید و بگذارید بپزد. حال آن را به خورش اضافه كنید و هم بزنید.
یادآوری: میتوانید كته را برای پذیرائی، در قالب زیبائی بریزید و اندكی برنج زعفرانی رویش بدهید. سپس آن را خوب بفشارید و روی دیس مناسبی برگردانید. حال ترشتره را رویش بریزید.