Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 06:07

5
آذر
راتاتوی

راتاتوی

طرز تهیه راتاتوی

 راتاتوی

 

 

مواد لازم برای 2-4 نفر:

 

كدو  .............................................................2 عدد

بادمجان درشت...............................................1 عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز متوسط................................1 عدد

فلفل دلمه‌ای زرد متوسط ................................1 عدد

فلفل دلمه‌ای سبز متوسط ..............................1 عدد

روغن مایع مخصوص سرخ كردنی ......................یك چهارم پیمانه

پیاز.............................................................1 عدد

سیر له كرده................................................2 حبه

گوجه فرنگی پوست كنده..............................6 عدد

برگ ریحان خرد كرده..................................یك چهارم پیمانه

نمك و فلفل ............................................به میزان لازم

  

روش تهیه:

كدو و بادمجان را به تكه‌های كوچك برش بزنید و كمی نمك بپاشید. فلفل‌ها را نیز برش بزنید. حالا پس از ریختن روغن در تابه، پیاز و سیر را در آن بریزید و حرارت دهید تا پیاز نرم شود. سپس در تابه‌ای جداگانه، كدو و بادمجان را با روغن سرخ كنید و در ظرف نسوز و مناسبی، به صورت لایه لایه از كدو، بادمجان، گوجه فرنگی حلقه كرده، سیر، پیاز و فلفل دلمه‌ای قرار دهید. لابه لای آنها، نیمی از ریحان را بپاشید. نمك و فلفل غذا را بچشید. حالا به مدت 15 دقیقه، آن را در فر گرم شده با دمای 170 درجه‌ی سانتیگراد یا 350 درجه‌ی فارنهایت، در طبقه‌ی وسط بپزید. اینك آن را با باقیمانده‌ی ریحان، تزئین و میل نمائید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، راتاتوی تعداد بازديد: 469 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز