سوپ تابستـانی نخود فرنگی
مواد لازم برای 6 نفر:
كره............................................25 گرم
پیازچهی خرد كرده .......................1 دستهی كوچك
سیر له كرده. .............................1 حبه
نخودفرنگی................................450 گرم
قرص عصارهی سبزی ................2 عدد
آب .......................................5 پیمانه
خامه ....................................300 گرم
ماست چكیده.........................100 گرم
هویج برای تزئین......................1 عدد
نمك و فلفل..........................به میزان لازم
پیازچهی اضافی....................چند ساقه
روش تهیه:
در ظرف مناسبی كره را ذوب كنید. پیازچه و سیر را بیفزائید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس نخودفرنگی و مخلوط قرص سبزی و آب را بیفزائید و با حرارت متوسط بجوشانید تا نخود بپزد. پس از آن بگذارید تا خنك شود. اكنون سوپ را داخل كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن نمائید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود. سوپ را در ظرفی زیبا بریزید و خامه، نمك و ففل به آن بیفزائید و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا كاملاً سرد شود. به هنگام مصرف، یك ملاقه از سوپ در ظرف مخصوص سوپ تك نفره بریزید و در وسط آن مقداری ماست چكیده بگذارید و با برشهائی از هویج و ساقهی پیازچه، تزئین كنید.