قارچ سـوخاری «پاكورا»
مواد لازم برای 4 نفر:
آرد .............................................175 گرم
سیر له كرده.................................2 حبه
پیاز ریز خرد كرده...........................1 عدد
بیكینگ پودر ...............................یك دوم قاشق چایخوری
پودر زیرهی سبز ..........................1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل................................به میزان لازم
آب .........................................1 پیمانه
قارچ ......................................500 گرم
روغن .....................................به میزان لازم
نخود فرنگی پخته ......................100 گرم
ذرت پخته ...............................100 گرم
روش تهیه:
آرد را درون ظرف مناسبی بریزید. سیر، پیاز، بیكینگ پودر، پودر زیره، نمك، فلفل و آب را به آن اضافه كنید. تمامی مواد، را با هم مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدست شود (غلظت آن به اندازهی ماست سفت باشد).
قارچها را بشوئید و خشك كنید و درون خمیر بغلتانید. آنگاه در روغن فراوان سرخ كنید و در ظرفی بچینید. اكنون اطراف آن را با نخود فرنگی و ذرت تزئین و سرو نمائید.