Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 18:41

5
آذر
گازپـاچو

گازپـاچو

طرز تهیه گازپـاچو

 گازپـاچو

 

 

مواد لازم برای 6 نفر:

  

گوجه‌فرنگی پوست گرفته ...................................900 گرم

خیار پوست گرفته و خرد كرده ................................1 عدد

فلفل قرمز دانه گرفته و خرد كرده ...........................2 عدد

سیر له كرده......................................................2 حبه

پیاز درشت خرد كرده..........................................1 عدد

سركه‌ی سفید................................................2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون....................................................120 میلی‌لیتر

خرده نان......................................................250 گرم

آب یخ ........................................................450 میلی‌لیتر

نمك و فلفل ...............................................به میزان لازم

تكه‌های یخ................................................به میزان لازم

 

مواد لازم برای گارنیش:

روغن زیتون................................................45 میلی‌لیتر (3 قاشق سوپخوری)

نان باگت مكعبی خرد كرده............................1 عدد بزرگ

گوجه‌فرنگی پوست گرفته و خرد كرده ............2 عدد

فلفل سبز كوچك و خرد كرده.......................1 عدد

پیاز كوچك حلقه كرده ...............................1 عدد

جعفری خرد كرده.....................................1 دسته‌ی كوچك

 

روش تهیه:

 

در ظرف بزرگ و مناسبی گوجه‌فرنگی‌ها، خیار، فلفل، سیر و پیاز را با هم مخلوط كنید. آن‌گاه سركه، روغن زیتون، خرده‌های نان و آب را بیفزائید و خوب هم بزنید تا مواد كاملاً با هم مخلوط شوند. اكنون مخلوط را داخل كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا كاملاً صاف و یكدست شود. حالا می‌توانید سوپ را داخل كاسه‌ی زیبائی بریزید و چنانچه سوپ غلیظ بود، مقداری آب سرد به آن بیفزائید. سپس نمك و فلفل سوپ را اضافه نمائید و آن را در یخچال بگذارید تا كاملاً خنك شود. اكنون سوپ را در كنار گارنیش سرو نمائید.

روش تهیه‌ی گارنیش:

 روغن را در تابه‌ای بریزید و روی اجاق قرار دهید تا كمی گرم شود. بعد نان‌های خرد كرده را بیفزائید و با حرارت متوسط در حدود 6 دقیقه سرخ كنید تا به رنگ طلائی درآید. آن‌گاه نان‌ها را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. اكنون نان‌ها را در كاسه‌‌ای بریزید و باقیمانده‌ی مواد لازم گارنیش را در كاسه‌های جداگانه‌ كنار سوپ میل نمائید.

یادآوری: در صورت تمایل، می‌توانید به هنگام مصرف، مقداری یخ داخل سوپ بریزید.

یادآوری: گارنیش «Garnish» مخلفاتی است كه همراه با غذا میل می‌شود.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، گازپـاچو تعداد بازديد: 495 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز