سـالـسای فلـفل شيـرين
مواد لازم برای 4 نفر:
فلفل دلمهای قرمز .........................1 عدد
فلفل دلمهای زرد .........................1 عدد
دانهی زیره...................................1 قاشق سوپخوری
فلفل تند ....................................1 عدد كوچك
گشنیز خرد كرده..........................2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون................................2 قاشق سوپخوری
سركهی قرمز.............................1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل سیاه.......................به میزان لازم
روش تهیه:
فلفلها را داخل سینی فر قرار دهید و گریل كنید تا پوستشان كاملاً بسوزد. بعد فلفلها را درون كیسهی نایلونی قرار دهید و به مدت 5 دقیقه كنار بگذارید تا پوست آنها به راحتی جدا شود. در این فاصله، تابهای روی اجاق بگذارید و زیره را درون آن بریزید و با حرارت ملایم كمی تفت دهید تا عطرش بلند شود. سپس تابه را از روی اجاق بردارید و دانههای زیره را در هاون بكوبید. اكنون پوست فلفلها را بگیرید و دانهی آنها را جدا كنید. حالا فلفلها را داخل كاسهی دستگاه غذاساز بگذارید و دستگاه را روشن كنید تا پوره شود. اكنون فلفل تند و گشنیز خرد كرده را بیفزائید. مخلوط فلفل را به ظرف دیگری منتقل سازید و روغن زیتون، سركه، نمك؛ فلفل و زیره را به آن اضافه كنید. حالا میتوانید سالسا را با انواع دیپر میل نمائید.
یادآوری: سالسا را، میتوانید در كنار انواع غذاهای گوشتی نیز به مصرف برسانید.
یادآوری: دیپر به انواع نانهای خشك با طعمهای مختلف گفته میشود.