گـوجـهفـرنـگی پر شـده با كرفــس
مواد لازم برای 4 نفر:
گوجهفرنگی درشت.....................4 عدد
مغز كرفس................................3 ساقه
پنیر خامهای.............................200 گرم
روغن زیتون...............................1 قاشق سوپخوری
جعفری ریز خردكرده...................2 قاشق سوپخوری
گشنیز ریز خرد كرده .................2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل............................به میزان لازم
روش تهیه:
گوجهفرنگیها و كرفس را بشوئید و خشك كنید. سر گوجهفرنگیها را با چاقو ببرید و كنار بگذارید. داخل گوجهفرنگیها را با قاشق كوچكی خالی كنید. مراقب باشید تا گوجهفرنگی سوراخ نشود. دانههای گوجهفرنگی را دور بریزید و گوشت آن را خرد كنید و كنار بگذارید. ساقههای كرفس را به شكل نیم حلقههای باریك خرد كنید. در كاسهای، پنیر خامهای، روغن زیتون، گوجهفرنگی، مغز كرفس، جعفری و گشنیز را مخلوط سازید. نمك و فلفل را نیز اضافه نمائید. داخل گوجهفرنگیها را با این مخلوط پر كنید و درون بشقاب قرار دهید. حالا سرگوجهفرنگیها را نیز روی آنها بگذارید و قبل از میل كردن، یك ساعت در یخچال نگه دارید.
یادآوری: میتوانید به جای كرفس، از كدوی رنده شده نیز استفاده كنید.
مواد موجود در كرفس، دارای خاصیت كاهش اسیداوریك است و مصرف آن در بیماران مبتلا به نقرس مفید است.