تاس كباب سنـتی
مواد لازم برای 8 نفر:
گوشت گوسفند ...................................500 گرم
پیاز....................................................700 گرم
هویج ................................................250 گرم
به ...................................................500 گرم
نمك و ادویه *.......................................1 قاشق چایخوری
روغن...............................................100 گرم
آب جوش ........................................250 میلیلیتر
آلو بخارا ........................................100 گرم
رب گوجه فرنگی...................................3 قاشق سوپخوری
سیبزمینی ....................................250 گرم
* (زیرهی سیاه، تخم گشنیز، دارچین، فلفل سیاه، زردچوبه)
روش تهیه:
ابتدا گوشت را خرد كنید. بعد پیاز، هویج و به را به صورت حلقه حلقه ببرید. در قابلمهی نچسبی این مواد را به ترتیب و لایهلایه بچینید و در بین هر لایه، نمك و ادویه بپاشید. سپس روغن و آبجوش را درون قابلمه بریزید و با حرارت ملایم مواد را نیمپز كنید. در مرحلهی بعد، آلو بخارای خیس كرده را همراه با رب گوجهفرنگی حل كرده در آب، به مواد اضافه كنید. در مرحلهی آخر، سیبزمینی حلقه كرده را روی مواد بچینید و بگذارید بپزد.
یادآوری: تاس كباب را نباید هم زد؛ چون كه ترتیب مواد به هم میخورد.