قاتق ريحان
مواد لازم برای ۴ تا 6 نفر:
پیاز خرد كرده ..............................1 عدد
روغن.........................................50 گرم
ریحان خرد شده..........................نیمكیلوگرم
آردگندم.....................................یك دوم پیمانه
زردچوبه....................................به میزان لازم
نمك و فلفل .............................به میزان لازم
عدس .....................................250 گرم
آب گوشت یا قلم......................1 لیتر
قرهقروت ...............................100 گرم
كشك....................................مقداری برای تزئین
نعناع داغ...............................به میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا پیاز را در روغن سرخ كرده و ریحان را به آن اضافه كنید و تفت دهید. آرد را به همراه زردچوبه، نمك و فلفل كمی تفت دهید و عدس را كه از قبل خیس خورده به همراه آبگوشت به آن اضافه كنید و بگذارید با حرارت كم بپزد. وقتی قاتق پخت. قرهقروت را اضافه كنید و در ظرف مورد نظر بریزید و آن را با كشك و نعناع داغ تزئین نمائید.
یادآوری: میتوانید به جای 1 لیتر آب قلم از 2 عدد عصاره گوشت و 1 لیتر آب داغ آب گوشت تهیه كنید.