بورانی باقلای سبز
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
باقلای تازه..................................200 گرم
پیاز داغ......................................2 قاشق سوپخوری
ماست چكیده ...........................300 گرم
نمك، فلفل سیاه.........................به میزان لازم
پودر لیموعمانی ........................1 قاشق چایخوری
شوید تازهی خرد كرده................1 قاشق سوپخوری
سیرداغ ..................................2/1 قاشق سوپخوری
روش تهیه:
باقالیها را از دو پوست درآورید و پس از شستن با مقداری آب و كمی نمك داخل قابلمهای با در باز، روی حرارت قرار دهید تا بپزد ولی رنگ سبز آن حفظ شود و له نشود. بعد باقلا را در صافی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس پیاز داغ و ماست را به باقلا اضافه نمائید. كمی نمك و فلفل سیاه به بـورانـی افزوده و هم بزنید. اكنون پودر لیموعمانی را نیز داخل آن بریزید و روی آن شوید بپاشید. در صورت تمایل سیرداغ را نیز روی بـورانـی بریزید و میل نمائید.