والك پلو با ماهيـچه
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
برنج ..........................................6 پیمانه
والك..........................................750 گرم
كره ..........................................150 گرم
زعفران حل كرده..........................به میزان لازم
گوشت ماهیچه ..........................1 كیلوگرم
پیاز درشت.................................1 عدد
زردچوبه ...................................1 قاشق چایخوری
نمك.........................................به میزان لازم
روش تهیه:
برنج را مطابق روشهای پیشگفته، آبكش كنید. بهتر است برنج كمی خوش نمك باشد. والك تمیز كرده را به قطعات یك بند انگشت خرد كنید. مقداری از كره را در قابلمه ذوب كنید. برنج و والك را لایه به لایه در قابلمه بریزید تا اینكه همهی مواد درون قابلمه جا بگیرد. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. كمی از كرهی باقیمانده را در ظرف دیگری ذوب كنید و پیاز ریز خرد كرده را كمی در آن تفت دهید تا نرم شود. گوشت را نیز به آن بیفزائید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. زردچوبه را هم اضافه كنید. سپس آب بریزید تا گوشت بپزد و آبش كم شود و حدود یك دوم پیمانه از آن باقی بماند. مابقی كره را ذوب كنید و همراه با آب گوشت، روی برنج در حال دم كشیدن بریزید و به مدت 45 دقیقه آن را دم كنید.
سپس در دیس بكشید و گوشت را لابهلای آن قرار دهید و رویش را با برنج زعفرانی تزئین نمائید.