خورش آلوبـخارا
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
گوشت مغز ران بدون استخوان........................500 گرم
روغن مایع ....................................................2 قاشق سوپخوری
پیاز سرخ كرده ..............................................2 قاشق سوپخوری
آب ............................................................3 پیمانه
آلوبخارا خیس كرده......................................200 گرم
شكر .........................................................4 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل.................................................به میزان لازم
زعفران آبكرده ............................................1 قاشق سوپخوری
روش تهیه:
گوشت را به صورت تكههای مكعبی خرد كنید و با روغن تفت دهید. پیاز را اضافه نمائید و با 3 پیمانه آب بگذارید گوشت بپزد. در نیم ساعت آخر پخت آلوبخارا را با شكر و یكدوم پیمانه آب همراه با نمك و فلفل به خورش بیفزائید و بگذارید با حرارت ملایم خورش جا بیفتد و در پایان زعفران را اضافه كنید.
یادآوری: در صورت تمایل، میتوان 100 گرم لپه را جداگانه نیمپز كنید و با آلو به گوشت بیفزائید.