تـرين زبـان و سبزيیها
مواد لازم برای 10 تا 12 برش:
زبان گوسالهی پاك كرده...........................500 گرم
پیاز متوسط خرد كرده ................................1 عدد
برگ بو ...................................................2 عدد
سیر.......................................................2 حبه
رزماری خشك ........................................یكدوم قاشق چایخوری
نمك و فلفل ...........................................به میزان لازم
آب گوشت ............................................1 لیتر (4 پیمانه)
هویج....................................................2 عدد
قسمت سفید ترهفرنگی.........................1 عدد
پودر ژلاتین .........................................4 قاشق سوپخوری
كاهو چینی.......................................برای تزئین
گوجهی مینیاتوری................................برای تزئین
روش تهیه:
ابتدا زبان را همراه با پیاز، برگ بو، سیر، رزماری، نمك، فلفل و آب گوشت، در قابلمهی مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا زبان نیمپز شود. اینك، هویج و ترهفرنگی را اضافه كنید و بگذارید تا مواد خوب پخته شود. آنگاه مواد را در صافی بریزید و زبان و هویج و ترهفرنگی را جدا سازید. پوست زبان را بگیرید و بگذارید تا خنك شود. حالا با چاقوی تیزی زبان، هویج و ترهفرنگی را به صورت مكعبی خرد كنید. پودر ژلاتین را روی آب زبان صاف شده بریزید و به طریقهی بنماری آن را حل كنید. اكنون زبان، هویج و ترهفرنگی را به آن بیفزائید و در قالب لوف به ابعاد 12*28 و ارتفاع 9 تا 10 سانتیمتر بریزید و به مدت یك شبانهروز در یخچال قرار دهید. سپس یك لحظه در آب داغ بزنید و در ظرف مناسب برگردانید و با كارد یا كاردبرقی برش بزنید. معمولاً این ترین 10 تا 12 قطعه میشود كه آن را میتوانید با كاهو و گوجهفرنگیهای مینیاتوری تزئین كنید.